Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Ετοιμάζει βαλίτσες ο Τσεχ!!

Μπορεί φέτος να… συμβιβάστηκε να είναι το νούμερο δύο πίσω από τον Τιμπό Κουρτουά, αλλά δεν φαίνεται διατεθειμένος για να το κάνει για ακόμη μία σεζόν! Ο Πετρ Τσεχ παραδέχθηκε πως σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει από την Τσέλσι και μίλησε ανοιχτά για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Τσέχος κίπερ ήταν για χρόνια βασικός και αναντικατάστατος στο «Στάμφορντ Μπριτζ» αλλά μετά την επιστροφή του νεαρού Βέλγου από τον δανεισμό του στην Ατλέτικο Μαδρίτης έχει χάσει την θέση του.
Όσες φορές χρειάστηκε να υπερασπιστεί την εστία των «μπλε», ειδικά σε μια περίοδο που ο Κουρτουά ήταν σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, το έκανε εξαιρετικά όμως αυτό δείχνει να μην του αρκεί.
«Δεν ξέρω ποια θα είναι η φιλοσοφία του συλλόγου. Φαίνεται πως δουλεύει καλά η δυάδα με εμένα και τον Τιμπό. Αλλά αυτό μπορεί να γίνει για μόνο μία σεζόν. Δεν θέλω κι άλλη σε αυτήν την κατάσταση.
Πάντα θα υπάρχει συζήτηση για το μέλλον μου, αλλά θα το αφήσω για το καλοκαίρι. Θα είναι σημαντικό να μιλήσω ε τον σύλλογο και τον προπονητή για να αποφασίσω τι θα κάνω. Θα δούμε τι θα δουλέψει καλύτερα» σχολίασε ο Τσέχος και απάντησε σε σχετική ερώτηση για την Ρεάλ Μαδρίτης:
«Όταν θα έρθει μια συγκεκριμένη προσφορά θα το σκεφτώ. Υπάρχουν προσφορές που δεν μπορείς να απορρίψεις».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: