Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Καραγιάννης: «Στο Αγιο Όρος με τον Άρη» (audio)

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Αρναίας, Κώστας Καραγιάννης και μίλησε για τον κυριακάτικο αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα κόντρα στον Άρη: «Αύριο παίζουμε εξ αναβολής αγώνα με το Αγιονέρι. Πρώτα θα παίξουμε αυτό το παιχνίδι και μετά θα δούμε αυτό κόντρα στον Άρη».

Για την πιθανή αλλαγή έδρας που ακούγεται: «Θα γίνει στο Άγιο Όρος το παιχνίδι, στις Καρυές να το δουν και οι μοναχοί. Δεν τίθεται θέμα για αλλού, το ματς θα γίνει κανονικά στην Αρναία».

Τι χωρητικότητα έχει το γήπεδο και πόσα εισιτήρια θα εκδοθούν: «Το γήπεδο παίρνει 4000 κόσμο, θα βγουν 3000 εισιτήρια. Δε θέλουμε να υπάρξει στριμωξίδι, και τα εισιτήρια κοστίζουν όλα 10 ευρώ. Οι φίλαθλοι μας πληρώνουν αυτό το εισιτήριο όλο το χρόνο. Θα είναι άδικο για αυτούς να αλλάξουμε την τιμή, επειδή παίζουμε με τον Άρη. Καλύτερα να μπουν στο γήπεδο τζάμπα, παρά να μειώσω το εισιτήριο στα 5 ευρώ. Θα είναι προσβολή σε όσους μας έχουν στηρίξει μέχρι σήμερα. Όποιος δεν έχει λεφτά να έρθει σε μένα».

Για το θέμα των εισιτηρίων: «Μίλησα με τον πρόεδρο της Αναγέννησης. Στα Γιαννιτσά προπληρώθηκαν 300 εισιτήρια και μου είπαν ότι πήραν 3000. Τα υπόλοιπα έγιναν μούχτι. Δεν υπήρξαν άλλα έσοδα όλα ήταν στον αέρα, δηλαδή δεν πλήρωσε κανένας άλλος. Δεν ξέρω με τι τρόπο μπήκαν στο γήπεδο».

Για το ότι είναι φίλαθλος του Άρη: «Ήμουν μέλος του ΣΦΑΧ από το 1979, είμαι από τους πιο παλιούς Αρειανούς και παραμένω συνδεσμίτης».

Ακούστε όσα είπε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Κώστας Καραγιάννης:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: