Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Φαλκάο: «Θέλω να παλέψω μέχρι το τέλος»

Την ώρα που στην Αγγλία τον παρουσιάζουν φευγάτο από την Μάν. Γιουνάιτεντ, ο ίδιος θέλει να επιμείνει για να κερδίσει τις εντυπώσεις και ενδεχομένως την μεταγραφή του. Ο Ραδαμέλ Φαλκάο παρουσιάστηκε διατεθειμένος να μην παρατήσει τα όπλα, τονίζοντας μάλιστα πως το τηλέφωνό του μπορεί να χτυπάει πολύ αλλά εκείνος το αφήνει στην άκρη μέχρι το τέλος της σεζόν.  
Ο Κολομβιανός δανεικός επιθετικός από τη Μονακό, σχολίασε σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του, παρά τα όσα γράφονται:
«Νομίζω ότι κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει και είναι χαρούμενος επειδή το κάνει. Είμαι τελείως δεσμευμένος με τον σύλλογο, έχουμε ακόμη οκτώ παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ και όλα μπορούν να συμβούν.
Όταν θα τελειώσει το πρωτάθλημα σίγουρα θα κάτσουμε στο τραπέζι για να συζητήσουμε, να κάνουμε τις σχετικές αναλύσεις και να αποφασίσουμε τι είναι το καλύτερο για μένα.
Προφανώς και θέλω να βρω ένα μέρος που μπορώ να έχω συχνότητα στο παιχνίδι μου.
Τηλεφωνήματα γίνονται κάθε μέρα και πρέπει να μείνω ήρεμος. Αυτά τα πράγματα τα βάζω πίσω. Υπάρχουν άνθρωποι που φροντίζουν αυτήν την κατάσταση. Ανήκω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τώρα. Έχω πίστη και ελπίδα γιατί πολλά πράγματα μπορούν να γίνουν στα παιχνίδια που απομένουν.
Θα συνεχίσω να παλεύω μέχρι το τέλος στην Γιουνάιτεντ».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: