Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Σάκης Γκόγκας: «Έχουμε καλύτερο ρόστερ από τον Αρη»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Tρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού, Σάκης Γκόγκας, ο οποίος αναφέρθηκε στην φετινή πορεία της ομάδας των Σερρών στη Γ' Εθνική καθώς και για την μάχη μέχρι τέλους που θα δώσουν Πανσερραϊκός, Άρης και Καβάλα!  

Αναλυτικά τα όσα είπε ο φορ της σερραϊκής ομάδας στο Metropolis 95,5 και στον Δημήτρη Καννελάκη:

«Στο πίσω μέρος του μυαλού μας, έχουμε το ντέρμπι με τον Άρη. Όμως αυτό που προέχει είναι το ματς με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Δεν θα μας δώσει την άνοδο μόνο το ματς με τον Άρη, αλλά και όλα τα υπόλοιπα. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν ελάχιστες ομάδες που πρωταγωνιστούν και δεν θα κάνουν κάποια στιγμή την κοιλιά τους. Εμείς στον πρώτο γύρο είχαμε μια περίοδο με τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, με τις οποίες δώσαμε το δικαίωμα στους διώκτες μας να μας πλησιάσουν. Τώρα, όμως, είμαστε σταθεροί στο αγωνιστικό μας πρόσωπο και ευελπιστώ ότι θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό.

Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας, και τον Άρη και την Καβάλα. Είναι εξίσου μεγάλες ομάδες με ιστορία και κόσμο, όμως, ο Πανσερραϊκός φέτος υπερέχει σε αρκετά σημεία. Χτίστηκε νωρίς το καλοκαίρι, είχε το χρόνο να στελεχωθεί. Ο Άρης είναι τεράστιος σύλλογος, τον σεβόμαστε, δεν τον φοβόμαστε, όμως, δεν είχε την διοικητική ηρεμία που έχει ο Πανσερραϊκός και αυτό του κοστίζει. Διαθέτουμε καλό ρόστερ με έμπειρους παίκτες, μαθημένους στον πρωταθλητισμό και αρκετούς ταλαντούχους με καλή εικόνα. Αν προσθέσουμε σε αυτό και τον Κώστα Βασιλακάκη με τους συνεργάτες του, το παζλ ολοκληρώνεται. Θεωρώ ότι έχουμε καλύτερο ρόστερ από τον Άρη, αφού διαθέτουμε παίκτες που όχι μόνο έπαιξαν σε υψηλό επίπεδο, αλλά φόρεσαν και στο παρελθόν τη φανέλα του Πανσερραϊκού και δεν χρειάστηκαν χρόνο προσαρμογής».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον κόσμο των «λιονταριών» και στην βοήθεια που δίνει στην ομάδα για να εκπληρώσει τον στόχο της ανόδου: «Μέχρι πριν κάποιες αγωνιστικές δεν ήταν τόσο κοντά στην ομάδα, αλλά βλέποντας σιγά σιγά ότι βρίσκουμε ρυθμό και μπαίνουμε στο δρόμο των επιτυχιών, πιστεύει όλο και πιο πολύ στην ομάδα και γίνεται όλο και πιο έντονη η παρουσία του. Δεν είναι μόνο τα δικά μας ντέρμπι με Άρη, Καβάλα σημαντικά είναι και το Άρης – Καβάλα επίσης, όπως και τα υπόλοιπα παιχνίδια που κρύβουν παγίδες, αφού όλες οι χαμηλότερες ομάδες έδειξαν ότι παλεύουν όλα τα ματς και ειδικά απέναντι στις μεγάλες ομάδες».

Τέλος ο Σάκης Γκόγκας αναφέρθηκε και στις πιθανότητες που έχουν οι τρεις πρωτοπόροι του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής: «Έτσι όπως έχει η κατάσταση είναι πολύ δύσκολο λόγω των περιορισμένων δυνατοτήτων για άλματα. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι η διοίκηση προσανατολίζεται προς την απόκτηση ταλέντων και παράλληλα επιδιώκει να ενισχυθεί με έμπειρους παίκτες. Θέλω να πιστεύω ότι η παρουσία της ομάδας στη Γ’ Εθνική είναι μια κακή παρένθεση και πολύ σύντομα θα επανέλθει στις μεγάλες κατηγορίες. Εκτιμώ πως τα ποσοστά είναι 60% για εμάς, 20% για τον Άρη και 20% για την Καβάλα».

Ακούστε όσα είπε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο Σάκης Γκόγκας: 

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: