Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Σκάνδαλο με Μαρκαριάν!!

Απίστευτη πρόκληση από την ΕΠΟ! Oύτε που φαντάζεστε με πόσα λεφτά λιγότερα θα μπορούσε να αναλάβει την Εθνική ομάδα ο Ουρουγουανός τεχνικός. Να τρελαίνεσαι... Ποιος σας είπε ότι έχουμε κρίση στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Ή ότι η ΕΠΟ προσέχει, πλέον, πού ...πετάει τα λεφτά της μετά τη "χρυσή" αποζημίωση που πλήρωσε για να ξεφορτωθεί τον Κλαούντιο Ρανιέρι;
Τίποτα από αυτά δεν ισχύει, καθώς η ελληνική ομοσπονδία δεν πήρε κανένα μάθημα από το πάθημα με τον Ιταλό προπονητή και ακολούθησε την ίδια τακτική και με τον διάδοχό του.
Συγκεκριμένα, ο Σέρχιο Μαρκαριάν μαζί με τους βοηθούς του, Ρολάντ Μαρσενάρο και Νίκο Κωστένογλου, συμφώνησαν και θα λάβουν το ποσό των 500.000 ευρώ μέχρι το τέλος του χρόνου, όταν και λήγουν τα συμβόλαιά τους.
Από εκεί και πέρα, σε περίπτωση που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προκριθεί, τότε θα υπάρξει μπόνους ύψους 500.000 ευρώ, ενώ θα ανανεωθεί το συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2016, όπου η αμοιβή θα είναι άλλες 210.000 ευρώ. Συνολικά, αν η Εθνική περάσει στο EURO, τότε το προπονητικό τιμ θα κοστίσει 1.210.000 ευρώ.
Αυτό, λοιπόν, το deal έκλεισε η ΕΠΟ με τον Μαρκαριάν, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα ως άνεργος, για να μην ξεχνιόμαστε... Βέβαια, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, ο Σέρχιο βρισκόταν σε αναζήτηση ομάδας αλλά δεν τον ικανοποιούσαν οικονομικά οι προτάσεις που είχε στα χέρια του. Το φοβερό είναι ότι τo συμβόλαιο που έπιανε στην αγορά, σε ηλικία 70 ετών πλέον, δεν ξεπερνούσε σε αποδοχές τις 60.000 ευρώ!
Ευτυχώς, λοιπόν, που βρέθηκε η Ελλάδα να του προσφέρει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο σύμφωνα με το οποίο θα εισπράξει 500.000 ευρώ, χωρίς τα μπόνους, μέχρι το τέλος του 2015. Εξωφρενικά χρήματα αν αναλογισθεί κανείς ότι ο Ουρουγουανός θα μπορούσε να αναλάβει τη γαλανόλευκη και με ένα ποσό πολύ κοντά στο κασέ που του πρόσφεραν άλλες ομάδες.
*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: