Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Λυκογιάννης: «Δεν έχει χαθεί ακόμα το παιχνίδι»

Στους βαθμούς που έχασε ο Κολοσσός μετά την ένσταση που έκανε ο Απόλλων στάθηκε ο Άρης Λυκογιάννης μετά τη νίκη των Ροδιτών επί της Κηφισιάς. «Αυτή η νίκη είναι διπλή», σχολίασε.

Λυκογιάννης: «Δεν έχει χαθεί ακόμα το παιχνίδι»
Τις ελπίδες που έχει ο Κολοσσός να πάρει πίσω τους βαθμούς που έχασε μετά την ένσταση του Απόλλωνα για το μεταξύ τους παιχνίδι σχολίασε ο Άρης Λυκογιάννης μετά τη νίκη επί της Κηφισιάς.

Ο τεχνικός των Ροδιτών σχολίασε πως δεν έχει χαθεί το παιχνίδι, ενώ σχετικά με την σημερινή εμφάνιση τόνισε πως η νίκη μετράει διπλή γιατί καλύφθηκε η διαφορά απ’ το πρώτο ματς.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την ένατη νίκη μας στο πρωτάθλημα γιατί εμείς μέσα στον αγωνιστικό χώρο έχουμε κερδίσει εννιά παιχνίδια. Χθες ανησυχούσαμε για το πόσο θα πειράξει το μυαλό μας αυτή η περίεργη απόφαση, αλλά αντίθετα μας έκανε απίστευτα καλό. Είχαμε καθαρό μυαλό στο παιχνίδι και κάναμε όλα όσα συζητήσαμε στο ξενοδοχείο για το πώς θα έπρεπε να προσεγγίσουμε το παιχνίδι. Ελέγξαμε το παιχνίδι παρά το γεγονός πως στα ριμπάουντ δεν τα πήγαμε καλά καθώς οι ψηλοί μας είχαν φορτωθεί από νωρίς με φάουλ και λύνοντας και αυτό το πρόβλημα νομίζω ότι επικρατήσαμε δίκαια. Μεγάλη νίκη και καλύπτοντας και τη διαφορά της ήττας του πρώτου γύρου πιστεύω ότι η νίκη αυτή είναι διπλή. Καλή συνέχεια στον Ηλία και την ομάδα της Κηφισιάς».

Σχετικά με το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής και τους βαθμούς που χάθηκαν μετά την ένσταση του Απόλλωνα τόνισε: «Το παιχνίδι με την Πάτρα δεν έχει χαθεί ακόμα και να δούμε αν θα χαθεί και αυτό να γραφτεί παρακαλώ! Με τον Γουότερς μίλησα στο ημίχρονο που είχε μηδέν πόντους και 6 ασίστ και του είπα πως θέλω να μας οδηγήσει στη νίκη. Δεν ξέρω με ποιο τρόπο, το μόνο που θέλω είναι να κερδίσουμε. Η απάντηση του ήταν πως και εγώ το μόνο που θέλω είναι να κερδίσω. Έχουμε χημεία σαν ομάδα έχουμε καλούς χαρακτήρες και αυτό αποτυπώνεται στο παρκέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: