Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

«Συννεφιασμένη» Κυριακή!

Ασορτί με τον μουντό καιρό, σε άδειες κερκίδες η αγωνιστική δράση της Κυριακής στη Super League. Ξεχωρίζει το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, στο μενού Καλλονή-Πανιώνιος, ΟΦΗ-Ξάνθη και Παναιτωλικός-Κέρκυρα.

«Συννεφιασμένη» Κυριακή
Για πολύ κόσμο η Κυριακή είναι συνυφασμένη με το γήπεδο... Παρέα με φίλους, να παρακολουθείς την αγαπημένη σου ομάδα, να απολαμβάνεις όμορφο θέαμα και να κάνεις-ή να δέχεσαι-καζούρα από τον αντίπαλο. Όμως αυτή η Κυριακή θα είναι διαφορετική από τις άλλες. Ποδόσφαιρο (στη Super League) θα παιχτεί, αλλά μπροστά σε άδειες κερκίδες. Ας ελπίσουμε αυτή να είναι η τελευταία Κυριακή που συμβαίνει αυτό, γιατί μια παράσταση χωρίς θεατές δεν έχει νόημα ύπαρξης...

Εκτός από το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, το σημερινό πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας περιλαμβάνει άλλες τρεις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με τα γήπεδα να είναι άδεια, λόγω της σχετικής απόφασης του Σταύρου Κοντονή.

Το μεσημέρι, στις 15:00, η Καλλονή υποδέχεται τον Πανιώνιο, ο οποίος ψάχνει ακόμη μία σημαντική νίκη, με την οποία θα απομακρυνθεί και άλλο από τη ζώνη του υποβιβασμού, με τους νησιώτες να απέχουν έξι βαθμούς από αυτή και να θέλουν να δώσουν συνέχεια μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ.

Στις 17:15 έχουμε δύο αγώνες: ο… Ευρωπαίος Παναιτωλικός υποδέχεται την Κέρκυρα, η οποία είναι μία από τις φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος στις τελευταίες αγωνιστικές και η μεταξύ τους αναμέτρηση θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Το άλλο ματς είναι εκείνο ανάμεσα στον ΟΦΗ και τη Skoda Ξάνθη, λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό των Κρητικών και την πρόκριση της ακριτικής ομάδας στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας. Τα προβλήματα παραμένουν αρκετά για τον Νίκο Αναστόπουλο, αλλά όπως δήλωσε θα παλέψουν μέχρι εσχάτων για την παραμονή στην κατηγορία. Από την πλευρά της, η ομάδα του Λουτσέσκου έχει ακόμα ελπίδες για να πλασαριστεί στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» κατάφεραν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό, αλλά τιμωρήθηκαν με -3 βαθμούς για τα επεισόδια που σημειώθηκαν σε εκείνο το παιχνίδι, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» ψάχνει τη νίκη με την οποία θα αποκτήσει το προβάδισμα εν όψει της διαδικασίας των πλέι οφ.

Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής

Σάββατο 7 Μαρτίου

Νίκη Βόλου – ΠΑΣ Γιάννινα (3-0 αα.)

Βέροια – Εργοτέλης 0-1
«Χρυσό» τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στη Super League πήρε ο Εργοτέλης, φεύγοντας με το 1-0 από τη Βέροια και συνεχίζει να ελπίζει.

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 1-0

Το βαρύ πυροβολικό του φετινού Αστέρα Τρίπολης χτύπησε ξανά! Με τον Μπαράλες να βρίσκει δίχτυα για 13η φορά στη Σούπερ Λίγκα, οι Αρκάδες έκαμψαν την αντίσταση του Ατρόμητου (1-0) και δεν απειλούνται.

Πανθρακικός – Ολυμπιακός (ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ)

Οριστική αναβολή στον αγώνα του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό. Aπαγορευτικό από τον Δελφάκη εξαιτίας του βούρκου στο ΔΑΚ Κομονητής. Δεν θα γίνει ούτε την Κυριακή, όπως ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκα.
Κυριακή 8 Μαρτίου

Καλλονή – Πανιώνιος (15:00, Novasports 2)
Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Βοηθοί: Γιώργος Πασχάλης (Ηπείρου), Στέλιος Τσολάκης (Αθηνών)
Παρατηρητής: Βασίλης Τεροβίτσας (Αιτωλοακαρνανίας)

Παναιτωλικός – Κέρκυρα (17:15, Novasports 2)
Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Νίκος Γεωργαράκος (Αθηνών), Μανώλης Βλάσσης (Λασιθίου)
Παρατηρητής: Ηλίας Μαζαράκος (Αρτας)

ΟΦΗ – SKODA Ξάνθη (17:15, Novasports 4)
Διαιτητής: Γιώργος Κύζας (Δράμας)
Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Χρήστος Μπαλτάς (Αχαϊας)
Παρατηρητής: Γιώργος Δούρος (Κορινθίας)

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (19:30, Novasports 1)
Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος (Καβάλας)
Βοηθοί: Αντώνης Καρατζίκας (Αθηνών), Βασίλης Καραβασίλης (Καβάλας)
Παρατηρητής: Μανώλης Γιανναδάκης (Λασιθίου)

Δευτέρα 9 Μαρτίου
Πλατανιάς – Λεβαδειακός (19:30, Novasports 1)
Διαιτητής: Απόστολος Αμπάρκιολης (Καβάλας)
Βοηθοί: Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας), Σπύρος Γουργιώτης (Φθιώτιδας)
Παρατηρητής: Χρήστος Γενναίος (Αθηνών)

Η επόμενη (28η) αγωνιστική

Σάββατο 14 Μαρτίου

Κέρκυρα – ΟΦΗ (15:00, Novasports 3)
Ατρόμητος – Πανθρακικός (17:15, Novasports 3)
Εργοτέλης – Παναθηναϊκός (19:30, Novasports 1)

Κυριακή 15 Μαρτίου

Λεβαδειακός – Νίκη Βόλου (-)
Ολυμπιακός – SKODA Ξάνθη (15:00, Novasports 2)
Πανιώνιος – Πλατανιάς (17:15, Novasports 3)
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός (17:15, Novasports 2)
ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης (19:30, Novasports 1)

Δευτέρα 16 Μαρτίου

Καλλονή – Βέροια (19:30, Novasports 1) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: