Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Βρήκε πελάτισσα…!!

Δώσε θάρρος στο «χωριάτη» να… περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου! Λίγες μέρες μετά τη νίκη-οξυγόνο στο πρωτάθλημα, η Άστον Βίλα ξαναλύγισε τη Γουέστ Μπρομ (2-0) και πανηγύρισε μεγάλη πρόκριση.

Βρήκε πελάτισσα…

Και τέσσερις μέρες μετά η Άστον Βίλα φιγουράρει στη… βιτρίνα του ιστορικότερου θεσμού της!

Ανακουφισμένοι από τη μεγάλη νίκη επί της Γουέστ Μπρομ στην Premier League, οι «χωριάτες» την… επανέλαβαν απέναντι στους «baggies» και με το 2-0 προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Έχοντας αναπνεύσει από το φιλί της ζωής που της έδωσε ο Μπεντέκε σε νεκρό χρόνο του αγώνα για το πρωτάθλημα, η ομάδα του Τιμ Σέργουντ διαχειρίστηκε άψογα και τον σημερινό.

Όταν πήρε προβάδισμα, δε, με τον Ντελφ στο 51’ έγινε απόλυτο αφεντικό. Αρκετά για να προστατεύσει το σκορ ως το 85’ και να εκμεταλλευτεί άψογα το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε πάρει πέντε λεπτά νωρίτερα (λόγω αποβολής του Γιάκομπ).

Διότι ο Σινκλέρ σφράγισε το θρίαμβο στο τέλος κι έκλεισε μια θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Εκεί όπου θ’ αποφασιστεί σε ρεβάνς το ποια εκ των Μπράντφορντ και Ρέντινγκ θα δώσει το «παρών», μετά το μεταξύ τους 0-0 στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία.


Αναλυτικά οι προημιτελικοί του Κυπέλλου Αγγλίας

Σάββατο, 7/3

Μπράντφορντ-Ρέντινγκ 0-0

Άστον Βίλα-Γουέστ Μπρομ 2-0
(51' Ντελφ, 85’ Σινκλέρ)


Κυριακή, 8/3

Λίβερπουλ-Μπλάκμπερν (18:00)


Δευτέρα, 9/3

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ (21:45) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: