Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Τώρα ΑΕΚ και… καλό Πάσχα!!

Κάθε άλλο παρά… ευνοημένοι αισθάνονται στον Ολυμπιακό για την αναβολή του αγώνα με τον Πανθρακικό. Στροφή από τώρα στον αγώνα με την ΑΕΚ, για μετά το Πάσχα πάει ο αναβληθείς αγώνας.

Τώρα ΑΕΚ και… καλό Πάσχα

Πλέον από σήμερα η προσοχή των «ερυθρόλευκων» στρέφεται στον επαναληπτικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη (19:00). Και μπορεί οι παίκτες του Βίτορ Περέιρα να γλίτωσαν την ταλαιπωρία ενός αγώνα υπό αντίξοες συνθήκες ή τη μια μέρα έξτρα παραμονής στη Θράκη, ωστόσο κάθε άλλο παρά ευνοημένοι αισθάνονται οι Πειραιώτες. Κι αυτό γιατί μετά τη νέα αναβολή και μέχρι τον αγώνα ρεβάνς του Κυπέλλου θα έχουν μείνει άπραγοι για 13 μέρες από τον αγώνα με τη Ντνίπρο στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Βίτορ Περέιρα έχει προγραμματίσει προπόνηση, που θα γίνει σε υψηλούς ρυθμούς για να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση. Παράλληλα αναμένονται αλλαγές σε σχέση με την ομάδα που θα παρέτασσε στην Κομοτηνή. Η ενδεκάδα που είχε δηλωθεί αποτελείτο από τους Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μαζουακού, Σιόβα, Μποτία, Κασάμι, Μανιάτη, Μιλιβόγεβιτς, Ντοσεβί, Τσόρι και Χάρα. Στον αγώνα της Τετάρτης θεωρείται δεδομένο πως θα παίξουν οι Ελαμπντελαουί, Σαντάνα και Μήτρογλου αντί των Σαλίνο, Μποτία και Χάρα, ενώ Φορτούνης, Αφελάι και Ντουρμάζ μαζί με τον Ντοσεβί διεκδικούν μια θέση μεσοεπιθετικού.

Πάει για μετά το Πάσχα

Πότε θα διεξαχθεί το παιχνίδι Πανθρακικός-Κομοτηνή; Άγνωστο ακόμη, αλλά το πιθανότερο είναι μετά το Πάσχα. Κι αυτό γιατί την επόμενη Τετάρτη (18/3) αναμένεται να οριστεί η αναβληθείσα 26η αγωνιστική (που περιλαμβάνει το Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης), ενώ τη μεθεπόμενη Τετάρτη υπάρχει η διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: