Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Πληγωμένο «θηρίο» ο ΠΑΟΚ!!

Κόντρα στην παράδοση και χωρίς 6 βασικούς παίκτες του, ο ΠΑΟΚ ψάχνει τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό με την οποία θα αποκτήσει πλεονέκτημα εν όψει της διαδικασίας των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Πληγωμένο «θηρίο» ο ΠΑΟΚ
Με πάρα πολλά προβλήματα αναμένεται να παραταχθεί απόψε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Εκτός από τις απουσίες έξι βασικών ποδοσφαιριστών (Κάτσε, Τζιόλη, Τζανδάρη, Μαντούρο, Παπαδόπουλο και Γλύκου), ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται να επικρατήσει και της παράδοσης. Τόσο της δικής του όσο και του Άγγελου Αναστασιάδη απέναντι στο «τριφύλλι».

Συγκεκριμένα, μετά το 1985 (όταν και κατέκτησαν το πρωτάθλημα) οι Θεσσαλονικείς μετρούν πέντε ισοπαλίες και τρεις νίκες εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό.

Από την πλευρά του, ο Έλληνας τεχνικός έχει αντιμετωπίσει 21 φορές τους «πράσινους» και έχει επτά νίκες και 14 ήττες, ενώ οι ομάδες έχουν πετύχει 24 γκολ και έχουν δεχθεί 41. Αν σταθούμε μόνο τι έχει κάνει όταν κάθεται στον «ασπρόμαυρο» πάγκο, έχει τέσσερις νίκες και πέντε ήττες, με τέρματα 12 – 13.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Αναστασιάδης σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ιτάνζ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σκόνδρα, Βίτορ, Κόστα και Ρατς.

Ως «εξάρι» θα παίξει ο Παπαγιαννόπουλος, με τους Νομπόα και Γκολάσα εσωτερικούς μέσους. Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Σαλπιγγίδης, Μακ και Αθανασιάδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Πούγγουρας, Περέιρα, Δεληγιαννίδης, Πόζογλου και Κουλούρης. Εκτός έμειναν, όπως προαναφέραμε, οι Κάτσε, Τζιόλης, Τζανδάρης, Μαντούρο, Παπαδόπουλος και Γλύκος μαζί με τον Κατσικά που δεν υπολογίζεται, από τη στιγμή που λήγει το συμβόλαιό του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: