Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

«Ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα»

Ικανοποιημένος από τον τρόπο που λειτούργησε ο Εργοτέλης κόντρα στη Βέροια, αλλά κυρίως από την αμυντική γραμμή της ομάδας έμεινε ο Γιάννης Ταουσιάνης.

«Ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα»
Όλα καλά πήγαν στον Εργοτέλη στην αναμέτρηση με τη Βέροια, σύμφωνα με τον Γιάννη Ταουσιάνη. Οι Κρητικοί επικράτησαν 1-0 στην Ημαθία και ο τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από το πώς έπαιξε η ομάδα του και κυρίως από την αμυντική λειτουργία.

«Ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνουμε για την παραμονή μας στην κατηγορία. Στον αγώνα σήμερα είχαμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία και στα δυο ημίχρονά του. Στο πρώτο όμως δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τη μπάλα όσο θέλαμε και χρειαζόταν, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να δεχθούμε πολλές επιθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως τα πήγαμε αρκετά καλύτερα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Συνεχίσαμε να έχουμε σωστή αμυντική λειτουργία και παράλληλα να κρατήσουμε τον αντίπαλό μας και τους ποιοτικούς του παίκτες μακριά από την περιοχή μας. Σε όλους τους τομείς τα καταφέραμε να παίξουμε έτσι όπως έπρεπε, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να πάρουμε μια σπουδαία νίκη.

Ήταν ένας ακόμα τελικός για μας, όπως είναι όλα τα παιχνίδια που έχουμε μέχρι το τέλος και αλλά όλα πήγαν καλά, κάτι που θα μας βοηθήσει αρκετά να έχουμε ανάλογη συνέχεια και στο τέλος να τα καταφέρουμε.

Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την προσπάθεια που έκαναν και την ενέργεια που έβγαλαν σε όλο τον αγώνα, παρά την ταλαιπωρία που είχαν μέχρι να φτάσουμε στη Βέροια
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: