Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Βεργέτης: «Μαξιλαράκι για τη συνέχεια»

Άκρως ικανοποιημένος απ' τη νίκη επί του Ατρόμητου εμφανίστηκε ο προπονητής του Αστέρα, Στάικος Βεργέτης, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του πήρε... ασφάλεια για να επιτευχθεί ο στόχος των πλέι οφ.

Βεργέτης: «Μαξιλαράκι για τη συνέχεια»
Αναλυτικά όσα είπε ο Στάικος Βεργέτης:

«Θα δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη σημαντική νίκη που έκαναν. Είχαμε μεγάλη συγκέντρωση στους ρόλους μας, δεχτήκαμε μόνο μια καλή φάση. Στο πρώτο ήμασταν καλύτεροι, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, στο δεύτερο ψάξαμε τις αντεπιθέσεις, θέλαμε το δεύτερο γκολ, δεν τα καταφέραμε αλλά πήραμε μια σημαντική νίκη. Θυμάμαι πως πριν το γκολ κάναμε κάποιες φάσεις, με τον Μπαράλες, τον Γιαννιώτα και άλλη μια φορά με τον Μπαράλες.

Για τη νίκη και τα πλέι οφ: «Χαρακτήρισα τελικό τη νίκη γιατί είχαμε αντίπαλο που ψάχνει πλέι οφ. Χρειαζόμασταν μια νίκη ψυχολογίας αλλά και νίκη μαξιλάρι για τη συνέχεια».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Δεν θεωρώ πως αυτό (σ.σ κεκλεισμένων των θυρών η αγωνιστική) είναι λύση. Λύση είναι να υπάρξουν κανόνες, νόμοι και να εφαρμοστούν».

Για τις ατομικές ενέργειες του Γιαννιώτα: «Έχει ένα θεματάκι στις λήψεις σωστής απόφασης. Το έχουμε κουβεντιάσει και προσπαθούμε να το αλλάξουμε για να βελτιωθεί και ο ίδιος αλλά και η ομάδα μέσα από αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: