Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Οι κυανόλευκοι ας προσγειωθούν!!

Ο Στράτος Παζούλης αρθρογραφεί εκθειάζοντας το Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος συνέστησε προσγείωση στους ποδοσφαιριστές του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος υπήρξε ξεκάθαρος, την επομένη της μεγάλης πρόκρισης στους «4» του Κυπέλλου, σχετικά με το σημερινό παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο. «Οποιος νομίζει πως θα κερδίσουμε εύκολα, είναι γελασμένος. Ο κόσμος θα έρθει, να μας συγχαρεί και εμείς δεν θα πρέπει να τον απογοητεύσουμε. Είδαμε τι έγινε και στο παιχνίδι με τον Πιερικό. Αδειάστε το μυαλό σας και συγκεντρωθείτε μόνο στο Πρωτάθλημα. Αυτό μας νοιάζει πρωτίστως. Η άνοδος στη Super League». Παράλληλα επισήμανε, πολύ σωστά κατά την ταπεινή, ταπεινότατη άποψη μου: «Τώρα αρχίζουν όλα για εμάς. Τώρα πρέπει να δείξουμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα. Την Κυριακή, μας περιμένει δύσκολος αγώνας». Αμφιβάλλετε καρντάσια; Ο Νικόλας ήταν ξεκάθαρος. « Θυμηθείτε τον Πιερικό» είπε στα μαγκάκια του. Θα προσθέσω πως πρέπει να θυμηθούν και τα υπόλοιπα παιχνίδια έδρας, τα οποία αν δεν απατώμαι τα κέρδισαν με την ψυχή στο στόμα. Όχι γιατί οι αντίπαλοι τους άξιζαν ή ήταν τόσο φοβεροί.

Απλά αν προσέξατε συντρόφια ο Ηρακλής τελευταία παραείναι «άκαπνος». Ένα γκολάκι κι ύστερα αμάν να μπει και δεύτερο. Ένα ζήτησε ο Παπαδόπουλος στο Κύπελλο στα αποδυτήρια, μη το είδατε όμως, αφού η εστία για τους κυανόλευκους φάνταζε μπαμπούλας. Για να δούμε λοιπόν σήμερα τι έχουμε να δούμε με την Αναγέννηση, η οποία τις προάλλες τρόμαξε τη Λαμία. Την Αναγέννηση που στον πρώτο γύρο στην Καρδίτσα οι κυανόλευκοι κέρδισαν 4-0 παρακαλώ. Με τη σκέψη λοιπόν κοφτερή οι παίκτες του Παπαδόπουλου, παρότι κουρασμένοι είναι αλήθεια, ας κοιτάξουν να μη κάνουν τα εύκολα, δύσκολα και να χαρούν μαζί με τον κόσμο, που μάλλον μ΄αυτό ψοφόκρυο και την βρόχα θα προτιμήσει τον καναπέ, όχι μόνο τη νίκη, αλλά και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: