Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

«Ήμασταν πολύ καλύτεροι»

Τα Τρίκαλα επικράτησαν 81-77 στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό και ο Κώστας Φλεβαράκης και τόνισε ότι η ομάδα του λειτούργησε καλά στην άμυνα σχεδόν σε όλο το ματς.

«Ήμασταν πολύ καλύτεροι»
Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση που έκαναν τα Τρίκαλα στην Ελευσίνα στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Basket League έμεινε ο προπονητής τους, Κώστας Φλεβαράκης, τονίζοντας ότι σε τέτοια ματς παίζει ρόλο το πώς παρουσιάζεσαι πνευματικά. Εξαιρώντας τα πρώτα λεπτά του αγώνα και το τρίτο δεκάλεπτο, η άμυνα των νικητών ήταν καλή, σύμφωνα με τον έμπειρο τεχνικό.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας για την νίκη σε ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να είσαι πρώτα δυνατός στο μυαλό και να είσαι σοβαρός είτε όταν παίρνεις την διαφορά είτε όταν την χάνεις κατά την διάρκεια του αγώνα. Νομίζω ότι επικρατήσαμε δίκαια με ομαδική προσπάθεια στην άμυνα και στην επίθεση αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά του αγώνα και το τρίτο δεκάλεπτο. Πιστεύω πως ήμασταν πολύ καλύτεροι από την ομάδα της Ελευσίνας και πήραμε δίκαια την νίκη. Υπάρχει αγώνας μεγάλος μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος με πολύ σημαντικά παιχνίδια και δεν πρέπει να χαλαρώσει κανένας», ανέφερε.

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Αλέξανδρος Σπανός και ανέφερε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου σήμερα. Γνωρίζαμε πόσο σημαντικό ήταν αυτό το παιχνίδι για εμάς και είχαμε προετοιμαστεί πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα. Ήταν ένας τελικός και για εμάς και για την Ελευσίνα. Σήμερα μας βοήθησαν τα νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα, μπήκαν στο κλίμα και παίξαμε σαν ομάδα. Πολύ σημαντικό ήταν τα λίγα λάθη που κάναμε όπως και το ότι ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Από εδώ και πέρα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά γιατί έχει ακόμα δρόμο το πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: