Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Ανάκογλου: «Θέλουμε τη νίκη που μας ζητάει ο κόσμος»

Στον επαναληπτικό κόντρα στον Ολυμπιακό στρέφονται στην ΑΕΚ, με τον Δημήτρη Ανάκογλου να τονίζει πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα δώσουν το 100% για την πρόκριση.

Ανάκογλου: «Θέλουμε τη νίκη που μας ζητάει ο κόσμος»
Χαρούμενος για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη στο ματς κόντρα στην Ερμιονίδα εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ανάκογλου. Ο μέσος της «Ένωσης» τόνισε πως πλέον στην ομάδα κοιτάνε το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, για το οποίο ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Αναλυτικά:

«Η Ερμιονίδα ξέραμε ότι θα μας περιμένει. Ξέραμε ότι έχει κάποιους καλούς παίκτες στην επίθεση. Είχαμε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, αλλά ανταποκριθήκαμε σε αυτά που μας ζήτησε ο προπονητής. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας».

Για τον Ολυμπιακό: «Τώρα κοιτάμε το ματς με τον Ολυμπιακό και παίρνουμε μηνύματα απ'όλο τον κόσμο που θέλει τη νίκη όπως και εμείς. Θα δώσουμε το 100% και θα κάνουμε ότι μπορούμε. Έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση.

Όσο για την Εθνική: «Το ότι βγαίνω συνεχώς MVP δεν σημαίνει κάτι. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, ενώ κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να κληθεί στην Εθνική».

Δεν υπάρχουν σχόλια: