Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Λίβερπουλ – Μπλάκμπερν!! (preview)

Σε κάθε ματς Κυπέλλου, στο μυαλό των παικτών της Λίβερπουλ υπάρχει μόνο ο τρόπος με τον οποίο θα φτάσουν στην κατάκτησή του για χάρη του Στίβεν Τζέραρντ και οι «κόκκινοι» υποδέχονται σήμερα τη Μπλάκμπερν στο «Άνφιλντ» για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς που συνεχίζει αήττητη μέσα στο 2015 στις εγχώριες διοργανώσεις και πλέον δεν έχει να σκέφτεται ευρωπαϊκά παιχνίδια μετά τον αποκλεισμό της από τη Μπεσίκτας στους «32» του θεσμού, πορεύεται κυνηγώντας τους δύο στόχους που της έχουν απομείνει.
Ο ένας είναι μια θέση στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ και ο άλλος η κατάκτηση του Κυπέλλου, ώστε να... ξεπροβοδίσει τον Στίβεν Τζέραρντ με τρόπαιο, το προσεχές καλοκαίρι.
Κόντρα στη Λίβερπουλ, απόψε, η Μπλάκμπερν.
Οι «ρόβερς», όπως δήλωσε και ο προπονητής τους, Γκάρι Μπόιερ, έχουν βρει τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσουν να κάνουν δύσκολη τη ζωή της αντιπάλου τους και θα διεκδικήσουν την πρόκριση, όμως μένει να φανεί και επί χόρτου αυτή η σκέψη.
«Προφανώς και βρίσκουμε μπροστά μας την πιο εντυπωσιακή ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη στιγμή, όμως έχουμε διαβάσει τον τρόπο παιχνιδιού της Λίβερπουλ, έχουμε δει βίντεο, έχουμε προπονηθεί σωστά και θα τους κοντράρουμε όσο μπορούμε» ήταν τα λόγια του κόουτς της Μπλάκμπερν.
Στα αγωνιστικά, ενδεχομένως σήμερα να επιστρέψει στα πλάνα του Μπρένταν Ρότζερς ο Στίβεν Τζέραρντ, με τον ηγέτη των «κόκκινων» να έχει απουσιάσει από τα έξι τελευταία ματς της ομάδας του.
Εκτός για τους φιλοξενούμενους ο στράικερ, Τζος Κινγκ, διαθέσιμος ο αμυντικός, Ντονέιλ Χένρι.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: