Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Σώθηκε με σφραγίδα Πετρόπουλου!!

Ο Πετρόπουλος «καθάρισε» για δεύτερο διαδοχικό ματς για την Καλλονή, η οποία ήταν κακή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον Πανιώνιο (1-0), αλλά χάρη σε ένα ξέσπασμα προς το φινάλε έφθασε στη νίκη.

Σώθηκε με σφραγίδα Πετρόπουλου!
Τον Ιανουάριο «φλέρταρε» με τον Πανιώνιο, αλλά κατέληξε στην Καλλονή. Ο Πετρόπουλος «έπαιξε» γερά για τους «κυανέρυθρους» στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όμως τελικά δεν έγινε «γάμος», όμως τα έφερε έτσι η ζωή και ο 29χρονος φορ πλήγωσε (78') λίγο καιρό μετά (1-0) την ομάδα της Νέας Σμύρνης στη Μυτιλήνη.

Ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι, αλλά σπατάλησαν τις ευκαιρίες που του έκατσαν και μετά από ένα λάθος διώξιμο του τερματοφύλακα τους, του Παπαδόπουλου ο φορ των γηπεδούχων βρήκε την ευκαιρία να στείλει στην μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και σκόραρε έδωσε τη νίκη στην ομάδα του για δεύτερο συνεχόμενο ματς (1-0 και με τον ΠΑΣ), για την 27η αγωνιστική της Super League.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι «σαρδέλες» μοιάζουν να έχουν εξασφαλίσει την κατηγορία, αφού πλέον έχουν 34 βαθμούς, ενώ δεν μπορεί να ειπωθεί το αντίθετο και για τους ηττημένους, που παρέμειναν στους 28.

Χωρίς παρουσία οπαδών διεξήχθη το παιχνίδι, όπως άλλωστε και όλα τα υπόλοιπα της 27ης αγωνιστικής της Super League.

inner

Το ματς

Οι δύο ομάδες ήθελαν να φύγουν με τους βαθμούς από την αναμέτρηση, ώστε να διατηρηθούν σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Πανιώνιος «καιγόταν» πιο πολύ για τη νίκη και έπαιξε πιο επιθετικά από την αρχή της αναμέτρησης, αν και ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε να αφήσει στον πάγκο κάποιους από τους θεωρητικά βασικούς του παίκτες, τον Κολοβό και τον Ιμπαγάσα. Τον πρώτο τον έβαλε ο 46χρονος τεχνικός στο 67ο λεπτό, καθώς έπρεπε να φρεσκάρει την ομάδα του, που έπαιξε την Πέμπτη ημιτελικό Κυπέλλου με παράταση (και πέναλτι) κόντρα στον Ηρακλή.

Θα μπορούσαν κάλλιστα οι φιλοξενούμενοι να ήταν μπροστά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Γιάννου δεν έκανε καλή κεφαλιά στο 5’, αν και ήταν σε πλεονεκτική θέση, ενώ στο 29’ ο Μπακασέτας έκανε ωραίο σουτ, όμως η μπάλα κατέληξε ελάχιστα δίπλα από εκεί που θα έπρεπε.

Στο δεύτερο μέρος και πάλι ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά, κλείνοντας μέχρι τα μέσα του δεύτερου μέρους την αντίπαλη ομάδα στην εστία και μέχρι εκείνο στο σημείο η εικόνα του ματς ήταν σαν να έπαιζαν οι «κυανέρυθροι» στο γήπεδο τους. Η ομάδα της Μυτιλήνης είχε πολύ παθητικό ρόλο και μετά το 65’ ξύπνησαν οι παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου. Στο 75’ μπήκε και ο Ιμπαγάσα στην αναμέτρηση, αλλά αυτές οι δύο αλλαγές (μαζί με του Κολοβού) δεν βοήθησαν τον Πανιώνιο. Πιο πολύ μπέρδεψαν τους φιλοξενούμενους.

inner

Αυτό όμως το μικρό χρονικό διάστημα ωστόσο αποδείχθηκε αρκετό για την Καλλονή για να πάρει το απόλυτο από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον Πετρόπουλο να πετυχαίνει το γκολ στο 78ο λεπτό.



inner

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Καλλονή (Βλάχος): Χογκ, Αντέγιο, Κριπιντίρης, Μαρσέλο Άλβες (46΄ Στεφάνοβιτς), Καλτσάς, Μίνγκας, Τσαμπούρης, Γιορέντε, Πετρόπουλος (81΄ Ναβάρο), Μανούσος (59΄ Λεοζίνιο), Χουάνμα.

Στον πάγκο παρέμειναν οι Γιαννακόπουλος, Παντίδος, Σιώπης, Καθάριος.

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Γιάννου, Κόρμπος (81΄ Μασούρας), Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Μπακασέτας (75΄ Ιμπαγάσα), Φούντας, Μπουμάλ (67΄ Κολοβός), Γκέζος.

Στον πάγκο παρέμειναν οι Αλέξιτς, Ξυδάς, Βαλιός, Χωριανόπουλος.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων), βοηθοί Γεώργιος Πασχάλης, Στυλιανός Τσολάκης. Τέταρτος Διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης.

Κίτρινες: Στεφάνοβιτς, Κριπιντίρης - Φούντας, Ρισβάνης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: