Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Μακ: «Κάναμε σκληρή προετοιμασία. Πάμε για νίκη»

Πολύ καλή ομάδα χαρακτήρισε ο Ρόμπερτ Μακ τον Παναθηναϊκό, αλλά τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θα πάει στη Λεωφόρο για νίκη. «Το ποδόσφαιρο είναι για τον κόσμο», σχολίασε, αναφερόμενος στο κεκλεισμένων των θυρών.

Μακ: «Κάναμε σκληρή προετοιμασία. Πάμε για νίκη»
Σκληρή και κατάλληλη προετοιμασία έκαναν στον ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της Κυριακής (8/3, 19:30) με τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Ρόμπερτ Μακ στη Nova. «Μας δίνεται ευκαιρία για τη δεύτερη θέση», σχολίασε και μίλησε επίσης για την απόφαση να διεξαχθεί η 27η αγωνιστική της Super League χωρίς την παρουσία κόσμου σε όλα τα γήπεδα.

Αναλυτικά μίλησε για:

-την κατάσταση που επικρατεί στον ελληνικό ποδόσφαιρο: «Είναι λίγο περίεργη η κατάσταση στην Ελλάδα. Το ποδόσφαιρο είναι για τον κόσμο. Εμείς πρέπει να σεβαστούμε τις αποφάσεις που παίρνουν οι υπεύθυνοι και να ελπίζουμε ότι θα παίξουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν».

-τη διαχείριση που έγινε τις τελευταίες ημέρες στον ΠΑΟΚ: «Εμείς κάναμε σκληρή προπόνηση και εκμεταλλευτήκαμε το ότι δεν παίξαμε για να κάνουμε την κατάλληλη προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και να πάμε να τον κερδίσουμε».

-τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να επικρατήσει του Παναθηναϊκού: «Είδα το ματς με τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα και έπαιξε πολύ καλά. Το ίδιο καλά θα παίξει και απέναντί μας. Σίγουρα θα τους επηρεάσει η αφαίρεση βαθμών και η τιμωρία της έδρας. Εμείς θέλουμε να πάμε εκεί, να πάρουμε τη νίκη, γιατί βλέπουμε την ευκαιρία που μας δίνεται να πάρουμε την δεύτερη θέση. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: