Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Μετρούν τις ώρες…!!


Δεν μπορούν να περιμένουν στην ΑΕΚ για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Λίγα τα εναπομείναντα εισιτήρια. Δείπνο μετά το ματς με την Ερμιονίδα και παράπονα για την αναβολή στην Κομοτηνή. Οι σκέψεις Δέλλα.

Μετρούν τις ώρες…

Ένα ματς για το οποίο όλοι αδημονούν. Με πρώτο τον κόσμο, καθώς έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια προς διάθεση και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται η ανακοίνωση για sold out των περίπου 60.000 που τέθηκαν στη διάθεση του κοινού μόλις την Τετάρτη.

Φυσικά και οι παίκτες δεν πάνε πίσω. Το θέμα αυτό κυριαρχεί στις συζητήσεις τους, αλλά από χθες βράδυ μπορούν πλέον να μιλούν γι’ αυτό ακόμη πιο ελεύθερα, αφού δεν υπάρχει άλλο παιχνίδι στη μέση. Η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από αυτό το πολύ μεγάλο παιχνίδι στο χθεσινό δείπνο της ομάδας μετά τη νίκη επί της Ερμιονίδας, ενώ δεν έλειψαν και τα σχόλια δυσαρέσκειας για την αναβολή του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Οι σκέψεις του Δέλλα

Ο Τραϊανός Δέλλας προετοιμάζει εδώ και μέρες στο μυαλό του τον επαναληπτικό προημιτελικό με τον Ολυμπιακό. Όσο για το βασικό σχήμα, φαίνεται πως μία θέση παραμένει «ανοιχτή», αυτή του Κολοβέτσιου στο κέντρο της άμυνας, την οποία διεκδικούν Λαμπρόπουλος και Τζανετόπουλος, οι οποίοι τα είχαν πάει περίφημα σαν δίδυμο στο «Γ. Καραϊσκάκη». Από εκεί και πέρα, δεν αναμένονται εκπλήξεις. Ο Ανέστης θα είναι στο τέρμα, Μπακάκης και Σοϊλέδης σε θέση δεξιού και αριστερού μπακ αντίστοιχα, Γιόχανσον και Ανάκογλου σε ρόλο κεντρικών χαφ, με τον Πλατέλλα δεξιά, τον Μπαρμπόσα αριστερά και τον Μάνταλο πίσω από τον Αραβίδη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: