Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Ντέρμπι που πρέπει να θυμώνει!!

Δεν είναι ψέμα πως τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αντιμετωπίζονται με τουλάχιστον ένα… κλικ λιγότερο φανατισμό και πώρωση σε σχέση με τα αντίστοιχα κόντρα στον Ολυμπιακό.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ

Κι όμως οι «πράσινοι» έχουν κάνει απείρως μεγαλύτερες ζημιές αγωνιστικά στους παίκτες του ΠΑΟΚ. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Τον διασυρμό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας; Το γεγονός ότι πέρυσι βοηθούμενοι και από την τιμωρία του ΠΑΟΚ (την οποία στήριξαν στο CAS) πήραν τη θέση που δικαιωματικά ανήκε στο Δικέφαλο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ; Ή να πάμε πιο πίσω με το «στήσιμο» του Σπάθα στο «Κλ. Βικελίδης»;

Ακόμη και μόνο στο φέτος να σταθεί κανείς θα θυμηθεί το 1-2 του πρώτου γύρου σε μία εποχή που ο ΠΑΟΚ ήταν στα πολύ πάνω του. Κατά την ταπεινή άποψη του γράφοντος, λοιπόν, είναι πολύ μεγάλο το κίνητρο που έχουν απόψε οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη για να κερδίσουν στην Λεωφόρο. Φυσικά, ούτε το Κύπελλο θα έρθει πίσω, ούτε η χαμένη ευκαιρία για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όμως, ήρθε η ώρα να αρχίσει να στέλνει το μήνυμα ο ΠΑΟΚ πως δεν συναντά τον κακό του δαίμονα κάθε φορά που παίζει με τον Παναθηναϊκό. Γι’ αυτό και όσοι αγωνιστούν θα πρέπει να κουβαλούν έναν θυμό που να βγαίνει σε κάθε κίνησή τους.  
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: