Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Τρομακτικός τραυματισμός για Σκρτελ!! (video+photos)

Τρόμαξαν άπαντες τόσο στον αγωνιστικό χώρο και τους πάγκους των δύο ομάδων όσο και στις εξέδρες με τον τραυματισμό του Μάρτιν Σκρτελ πολύ νωρίς στο σημερινό ματς της Λίβερπουλ με την Μπλάκμπερν στο «Άνφιλντ» για τα προημιτελικά του κυπέλλου Αγγλίας.
Ήταν μόλις το 2ο λεπτό του αγώνα όταν ο Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός της  γηπεδούχου μονομάχησε στον  αέρα με τον  Ρούντι Γκεστέντε των «ρόδων» και  έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο. Με τον Σκρτελ να μην κινείται για λίγα δευτερόλεπτα επικράτησε πανικός αλλά  άμεσα ο διαιτητής του αγώνα  Άντρε Μάρινερ κάλεσε τον γιατρό για να επιληφθεί της κατάστασης.
11119
Λίγα αργότερα με την παρέμβαση του τελευταίου ο αμυντικός των «κόκκινων» ανέκτησε πλήρως τις αισθήσεις τους  και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες  μεταφέρθηκε με φορείο εκτός αγώνα παραχωρώντας τη θέση του στον  Κόλο Τουρέ.
Τα πρώτα νέα για την κατάσταση της υγείας του παίκτη της Λίβερπουλ είναι θετικά καθώς δεν υπάρχει κάταγμα και η αντικατάσταση του έγινε για προληπτικούς λόγους υπό την φόβο της διάσεισης.




*Πηγή: onsports.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: