Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Συνεχίζεται η κατηφόρα για την ΑΕΚ!!


Ούτε τώρα κατάφερε να «αναστηθεί» η ΑΕΚ που παραδόθηκε στην δυναμική Λαμία και δίνει από δω και πέρα σημαντικό αγώνα προκειμένου να έχει δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι άουτ της Volleyleague.

Συνεχίζεται η κατηφόρα για την ΑΕΚ
Σημαντικό βήμα για την παραμονή της στη Volleyleague έκανε η Λαμία, η οποία «έσπρωξε» την ΑΕΚ ακόμα πιο χαμηλά στην 19η αγωνιστική της Volleyleague, επικρατώντας 3-0 σετ.

Η Λαμία πήρε σπουδαίο τρίποντο που την ανέβασε στη δέκατη θέση, προσπερνώντας την ΜΕΝΤ και δίνει νέα σημασία στη μάχη της παραμονής.

Από την άλλη, οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε δεινή θέση, αφού επιβάλλεται να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα προκειμένου να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι άουτ. Και αυτό γιατί αν ανοίξει η διαφορά απ’ την προτελευταία ΜΕΝΤ πάνω από επτά βαθμούς, η ΑΕΚ θα υποβιβαστεί αυτόματα στην Α2.

Τα σετ: 3-0 (25-17, 25-19, 25-16)
Τα σετ: 3-0 (25-17, 25-19, 25-16)
ΛΑΜΙΑ (Κατσιγιάννης): Ντε Σόουζα, Μίσιτς, Χήρας, Γκιρτζίκης, Λεόν, Καβαδάς / Τσαδήμας (λ), Καρβούνης.
ΑΕΚ (Παπαδοπουλος): Δημητρούδης, Ίλιτς, Ανδρεάδης, Χριστοφίδης, Αλιξίου, Ωρολογάς / Γκούζντα (λ), Δανιάς, Χατζόπουλος, Οικονόμου, Μιχαλόπουλος Γ.
*Καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε στατιστική. Η ανάλυση του αγώνα και η καταγραφή του θα γίνει από την ΕΣΑΠ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: