Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

«Ηρακλής και ΑΕΚ έπρεπε να είχαν ανέβει από τώρα» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο Ηλίας Ατματζίδης και αναφέρθηκε στο φημολογούμενο ποδοσφαιρικό «Grexit», στην υπόθεση ντόπινγκ του Αστέριου Γιακουμή καθώς και στο επερχόμενο ντέρμπι του Ηρακλή με την Ένωση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ποδοσφαιρικό «Grexit»: «Γενικώς φοβάμαι ότι πάμε από το κακό στο χειρότερο. Πιστεύω ότι στο τέλος θα επικρατήσει η λογική και δεν θα γίνει το Grexit. Αν και δεν ξέρω μήπως, τελικά, αυτή είναι η λύση για να βάλουμε μυαλό. Δεν πιστεύω, όμως, ότι αυτή είναι η λύση».

Για την υπόθεση ντόπινγκ του Αστέριου Γιακουμή: «Ίσως κάποιος να του έδωσε το σκεύασμα χωρίς να γνωρίζει τι περιέχει, αφού δεν έχει νόημα για έναν τερματοφύλακα να ντοπαριστεί. Σίγουρα φέρει ευθύνη και ο ίδιος. Δεν μπορείς να παίρνεις κάτι που δεν ξέρεις τι είναι. Εκτός κι αν είναι κάτι οργανικό».

Για το κυριακάτικο ντέρμπι Ηρακλής – ΑΕΚ: «Και για τους δύο είναι κρίμα που βρίσκονται σε αυτές τις καταστάσεις. Είναι ματς μεταξύ δύο ομάδων που έχουν ξεχωρίσει και για να σας πω την γνώμη μου δεν καταλαβαίνω γιατί παίζουν αυτά τα μπαράζ, αφού η διαφορά τους από τους υπόλοιπους είναι από… εδώ μέχρι την Θεσσαλονίκη. Θα έπρεπε και δικαίως να βρίσκονται από τώρα στην Σούπερ Λίγκα. Αναγκάζονται να μπουν σε μια διαδικασία μπαράζ μετά από σχεδόν έναν μήνα αγωνιστικής απραξίας. Και οι δύο έδειξαν πως απέχουν από τις υπόλοιπες παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, έχοντας από την αρχή της χρονιάς μια σταδιακά ανοδική πορεία, ενώ ο Ηρακλής συνεχίζει και στο Κύπελλο. Γενικότερα τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά και για τους δύο».

Για το αν είναι καλό ή κακό που συναντώνται στην πρεμιέρα: «Θεωρώ πως είναι κακό. Είναι οι καλύτερες ομάδες και θα ξεκινήσουν με ένα ντέρμπι που θα μπορούσαν να το αποφύγουν».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Ατματσίδης στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style



*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: