Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Απαίτηση Δέλλα για γρήγορα «ξεμπερδέματα»!!

Σαφές μήνυμα από τον Τραϊανό Δέλλα ενόψει πλέι-οφ. Ο τεχνικός της ΑΕΚ ζήτησε από τους παίκτες του να «καθαρίσουν» από τα πρώτα ματς την άνοδο, επισημαίνοντας πως τους θέλει όλους στις επάλξεις.


Απαίτηση Δέλλα για γρήγορα «ξεμπερδέματα»!
Ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε ο Τραϊανός Δέλλας στους παίκτες της ΑΕΚ στην προπόνηση της Τετάρτης, με φόντο τα πλέι-οφ της Football League.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» στην καθιερωμένη ομιλία του, στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι από τα πρώτα ματς και με όπλο το βαθμολογικό αβαντάζ της ομάδας να «κλειδώσουν» από νωρίς την άνοδο.

Παράλληλα, ο «Τράι» τους κατέστησε σαφές πως οδηγός τους θα πρέπει να είναι ο καλός ρυθμός που είχαν στο φινάλε της σεζόν, ενώ για ακόμη μια φορά ξεκαθάρισε πως άπαντες θα πρέπει να βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Αναλυτικά:
«Είχαμε μια μεγάλη διακοπή, όμως προσπαθήσαμε και κρατήσαμε το ρυθμό μας. Δουλέψαμε καλά και τώρα που ξεκινούν τα παιχνίδια θέλω να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Πρέπει να μπούμε δυνατά στα πλέι οφ, από την αρχή, από την 1η αγωνιστική. Έχουμε ένα βαθμολογικό πλεονέκτημα που πρέπει να εκμεταλλευτούμε και να τελειώσουμε και μαθηματικά γρήγορα την άνοδο. Για πολλοστή φορά θα σας πω πως πρέπει όλοι σας να είστε έτοιμοι. Όλοι θα χρειαστεί να βοηθήσετε, είναι πολλά τα ματς και θέλω να παίξετε όλοι».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: