Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

«Μεγάλος μας στόχος είναι ο τελικός του Κυπέλλου»

Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου έχουν θέσει ως μεγάλο στόχο στην Skoda Ξάνθη και όχι την είσοδο στα play offs, σύμφωνα με τον Παντελή Καπετάνο, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο του.

«Μεγάλος μας στόχος είναι ο τελικός του Κυπέλλου»
Πραγματοποιήθηκε σήμερα η βράβευση του επιθετικού της Skoda Ξάνθης, Παντελή Καπετάνου, από τον Αριστοκλή Καραμανίδη, καθώς το γκολ που σημείωσε στο 1-0 επί του ΟΦΗ στην Κρήτη έχει αναδειχθεί ως το καλύτερο της 27ης αγωνιστικής της Super League.

Ο 31χρονος φορ ευχαρίστησε κατ’ αρχήν τους φιλάθλους για την προτίμησή τους στο γκολ που σημείωσε, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει τα εύσημα στους συμπαίκτες του και ιδιαίτερα στον Λουσέρο για την ασίστ, αφιερώνοντάς τους την διάκριση αυτή.

«Έχω πάρει αρκετά βραβεία στην καριέρα μου αλλά οι ατομικές διακρίσεις δεν είναι αυτοσκοπός για μένα» τόνισε και συνέχισε: «Πιο σημαντικοί είναι οι ομαδικοί στόχοι γιατί μέσα από αυτούς μπορεί κανείς να πετύχει περισσότερα πράγματα. Μπροστά μας έχουμε μία κομβική καμπή σε πρωτάθλημα και κύπελλο και επικεντρωνόμαστε σ’ αυτές τις αναμετρήσεις. Μπορεί να έχουμε μείνει πίσω στην μάχη της πεντάδας όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στο πρωτάθλημα. Ο μεγάλος μας στόχος, όπως έχετε καταλάβει, είναι ο τελικός του κυπέλλου και φιλοδοξία μας είναι την επόμενη Τετάρτη να κερδίσουμε και να προκριθούμε». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: