Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Ετσι θα βγει δεύτερος ο ΠΑΟΚ!!

ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ, ΚΩΣΤΗΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δε σε βλέπω καλά εξωγήινε, θα το χάσεις τελικά το στοίχημα που έβαλες για την δεύτερη θέση. Ο ΠΑΟΚ ανεβαίνει σε απόδοση, έχει πιο εύκολο πρόγραμμα από τον Παναθηναϊκό που δείχνει να μην πατάει καλά και το κυριότερο, είναι στο χέρι του πλέον να πάρει την δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.  Και μην αρχίσεις πάλι να μου γκρινιάζεις για τον Αναστασίου, να χαρείς.

Καλά το είπες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, το στοίχημα όμως είναι στο τέλος μετά τα πλέι οφ. Τώρα θα φανεί πόσο μάγκες είναι στον ΠΑΟΚ και αν ξέρουν να διαχειριστούν τους αγώνες που απομένουν μέχρι το τέλος, αφού μπορούν να χάσουν, κερδίζοντας πολλά περισσότερα. Αν ήταν στο χέρι μου, θα έχανα από τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή και στα πλει οφ θα είχα 6 βαθμούς στο τσεπάκι.

Τι σκέφτηκες πάλι βρε ανισόρροπε άντρα, τα θέλεις και τα λες η σου ξεφεύγουν; Τώρα που βρήκαν φόρμα, τώρα που βελτίωσαν την αμυντική λειτουργία της ομάδας, να καθίσουν να χάσουν την Κυριακή; Αυτά δεν γίνονται πουθενά, η για την ακρίβεια γίνονται στο διεστραμμένο σου μυαλό και πουθενά αλλού. Τον ΠΑΟΚ τον συμφέρει να αυξήσει την διαφορά από τον πέμπτο για τα πλέι οφ και το παιχνίδι της Κυριακής είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία.

Καλά μη το φωνάζεις και πολύ ότι αυτά δε γίνονται, γιατί από εσένα δεν περίμενα να μου το πεις. Το είδες το έργο και θα το δεις καλύτερα σε λίγο καιρό. Δεν το έμαθαν στον ΠΑΟΚ, ότι με το σταυρό στο χέρι δεν γίνεται τίποτα; Είναι δυνατόν ο συμπολίτης, να είναι πιο μπροστά από το αφεντικό της πόλης;

Πάντα ήταν και είναι καλύτερο να κερδίζεις όσα περισσότερα παιχνίδια μπορείς, για να μην μπορεί να σου πει κανένας τίποτα. Αυτό που λες μου μοιάζει σαν το Ολυμπιακός-Λεβαδειακός που ήσουν σίγουρος ότι θα λήξει με νίκη η ισοπαλία των φιλοξενούμενων επειδή έχουν καλές σχέσεις.

Μάθε λοιπόν, βουβάλι Κινγκ, ότι στη ζωή είναι τα καλά και συμφέροντα και ειδικότερα στο ποδόσφαιρο. Αν ο ΠΑΟΚ χάσει από τον ΠΑΣ, θα γκρινιάξει ο κόσμος μια δυο εβδομάδες και στο τέλος αν βγει στο Champions League, κανένας δεν θα θυμάται αυτό το παιχνίδι.


Grexit;

Το είπε και το έκανε ο Κοντονής και έφερε στη Βουλή το νομοσχέδιο το οποίο καταργεί το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ. Το νομοσχέδιο έχει τον τίτλο «Επείγοντα μέτρα για την καταπολέμηση της βίας στον αθλητισμό και άλλες διατάξεις». Το ζητούμενο είναι τι θα κάνει η FIFA και η UEFA κατά πρώτο λόγο αν κάνουν πράξη δηλαδή αυτό που έλεγαν πριν κατατεθεί το νομοσχέδιο στη Βουλή και θέσουν εκτός Ευρώπης τις ελληνικές ομάδες. Θα δεχθεί το νομοσχέδιο η θα έχουμε ένα ποδοσφαιρικό Grexit; Πρέπει τελικά να ανησυχούμε η όχι για το ελληνικό ποδόσφαιρο; Έχω την αίσθηση πάντως ότι για να δούμε κάτι καλύτερο κάποιος θα έπρεπε να τολμήσει να τα βάλει με όλους και όλα.


Πλέι οφ

Την ώρα που γράφεται η στήλη, δεν μπορώ να γνωρίζω τι έγινε στην κλήρωση των πλέι οφ και πλέι άουτ της Φούτμπολ Λίγκ μάθαμε όμως ότι επιτέλους θα ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται. Ελλάς το μεγαλείο στου τελειωμό δεν έχει να διοργανώνεις ένα πρωτάθλημα και να μην ξέρεις πότε θα γίνουν οι αγώνες την στιγμή που στα σοβαρά κράτη γνωρίζουν από το καλοκαίρι τους αγώνες την ώρα που θα γίνουν πιο κανάλι θα τα μεταδώσει και να θέλει κάποιος να αγοράσει εισιτήριο μπορεί να το κάνει μήνες πριν. Στην Ελλάδα πότε θα  δούμε επιτέλους ένα πρωτάθλημα να αρχίζει και να τελειώνει σωστά χωρίς ανατροπές;


Δύσκολο το έργο του


ΚΟΚ: Ήρθε η ώρα να χάσει στην Τούμπα δε θα γλυτώσει Κωστάκη μου
ΡΑΠ: Ούτε με πολυβόλα δεν θα βρει ο αγέλαστος διαδρόμους στην εστία του. Έχει και τον Μάρκο κάτω από τα δοκάρια

Ραπτόπουλος

Πρωτοσέλιδο
Έζησα για να το δω και αυτό. Πρωτοσέλιδο για νταμπλ του ΠΑΟΚ στο βόλεϊ αφού δεν έχουμε κάτι να πουλήσουμε στο ποδόσφαιρο. Λίγοι το πιάνουν ότι είναι τα κοκαλάκια που πετάνε στην Βόρεια Ελλάδα. Ζούμε με υποκατάστατα τέλος

ΓΧ
Το ακούσαμε και αυτό. Ο ΓΧ είναι και τεχνικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Βρύζα. Τουλάχιστον τώρα θα ξέρουμε ότι τεχνικός διευθυντής και προπονητής δεν θα πρόκειται να μαλώσουνε αφού είναι το ίδιο πρόσωπο.


Αλέφαντος
Αυτός ο Αλέφαντος όποιον έχει πιάσει στο στόμα του και τον έκανε αβάντα, είναι κατηγορούμενος. Ο Σπανός πήγε φυλακή, ο Αγγελόπουλος πήγε στον ανακριτή, ο Μαρινάκης είναι συνεχώς στις υποθέσεις στημένων αγώνων, ο Φλάμπουρος κατηγορούμενος για απόπειρα δολοφονίας και ο Καρατζαφέρης για τα εξοπλιστικά. Λέτε να είναι η σειρά μου;
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: