Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Ιμπραΐμοβιτς: «Χάσαμε από μία καλύτερη ομάδα»

Ρεαλιστής εμφανίστηκε ο Ιμπραΐμοβιτς μετά τον αποκλεισμό της Παρί από την Μπαρτσελόνα, καθώς παραδέχθηκε την ανωτερότητα των Καταλανών και τους έχρησε φαβορί για την κατάκτηση του Champions League.

Ιμπραΐμοβιτς: «Χάσαμε από μία καλύτερη ομάδα»
Καμία δικαιολογία για τον αποκλεισμό της Παρί από την Μπαρτσελόνα δεν έψαξε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο Σουηδός σούπερ σταρ τόνισε ότι οι «μπλαουγκράνα» είχαν την καλύτερη ομάδα του ζευγαριού και πήραν δίκαια την πρόκριση, ενώ μάλιστα τους έχρησε ως φαβορί για την κατάκτηση του Champions League.

«Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Η Μπαρτσελόνα ήταν απλά καλύτερη από εμάς. Ήταν η καλύτερη ομάδα του ζευγαριού και άξιζε την πρόκρισή της. Λογικά θα προχωρήσουν και θα κατακτήσουν το Champions League», ήταν τα λόγια του 33χρονου επιθετικού που στη συνέχεια ανέφερε ότι η ομάδα του δεν πρέπει να ψάχνει δικαιολογίες, απλά χρειάζεται και άλλη βελτίωση προκειμένου να κατακτήσει την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

«Δεν χρειάζεται να ψάχνουμε δικαιολογίες ή να λέμε ψέματα για τον αποκλεισμό μας. Η Παρί δεν είανι έτοιμη ακόμη να κατακτήσει το Champions League. Έχουμε κάνει αρκετά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια, όμως χρειαζόμαστε ακόμα βελτίωση», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: