Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Ζιντάν: «Προτιμώ Αζάρ από Μέσι-Ρονάλντο»

Άφωνο έχει αφήσει τον μεγάλο Ζινεντίν Ζιντάν, ο Εντέν Αζάρ, με τον Γάλλο θρύλο να δηλώνει ότι προτιμά τον Βέλγο άσο της Τσέλσι από τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι!
Ο Εντέν Αζάρ κερδίζει ολοένα και περισσότερους διθυράμβους με τον ρόλο που παίζει στη φετινή πορεία της Τσέλσι προς την άνετη κατάκτηση του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ και ο Ζινεντίν Ζιντάν έγινε ο τελευταίος από αυτούς που μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό μεσοεπιθετικό.
Μάλιστα, ο «Ζιζού» υποστήριξε ότι προτιμά τον ποδοσφαιριστή της Τσέλσι από τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, αφού υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης παρά τα όσα έχει δείξει τις δύο αυτές χρονιές στους «μπλε» του Λονδίνου.
«Οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο είναι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, όμως εγώ προτιμώ τον Εντέν Αζάρ. Μου αρέσουν όλα όσα κάνει στο γήπεδο. Η σωστή συμπεριφορά του, ο τρόπος που μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι και μου αρέσει να τον βλέπω όλο και πιο βελτιωμένο κάθε σεζόν. Έχει ακόμα περιθώρια βελτίωσης και αν η Τσέλσι τελικά πάρει τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ φέτος, ο Αζάρ θα πιστώνεται μεγάλο μερίδιο από την επιτυχία». 

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: