Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

«Θα γίνουν μεγάλες μάχες»

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας βόλεϊ , Σωτήρης Δρίκος φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για την σειρά των τελικών της volleyleauge μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:
«Ο Ελληνικός αθλητισμός είναι χτισμένος από την προσμονή της νίκης και αυτό είναι μια πραγματικότητα. Το σημαντικό είναι να μείνουν κάποιοι άνθρωποι, να αγαπήσουν το άθλημα και να σταθούν κοντά και στον σύλλογο όταν δεν παίζει τελικούς».
Για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός:
«Είναι οι δύο ομάδες που από την αρχή της χρονιάς όλοι οι οπαδοί περίμεναν στον τελικό. Και οι δύο έφτασαν πιο δύσκολα από ότι περίμεναν και αναμενόταν. Ειδικά στο ανδρικό βόλεϊ οι πόντοι είναι πολύ κοντά και είναι πολύ εντυπωσιακό αλλά και πολύ ωραίο παιχνίδι. Θυμίζει το ποδόσφαιρο και μια μέτρια ομάδα μπορεί να κερδίσει μια πολύ καλή αν είναι στην μέρα της».
Για την ώθηση που δίνει ο κόσμος:
«Οι παίκτες όταν υπάρχει κόσμος παίζουν όλοι καλύτερα. Ο βολεϊμπολίστας δεν παίζει συχνά μπροστά σε κόσμο και θεωρεί τιμή του να αγωνίζεται μπροστά σε τόσο κόσμο. Η παρότρυνση σίγουρα δίνει μια υποστήριξη στον γηπεδούχο αλλά όλοι απολαμβάνου να παίζουν μπροστά σε κόσμο».
Για τους Χιμένες – Γκόμεζ:
«Στον βόλεϊ δεν αρκεί ένας παίκτης για να κερδίσει έναν αντίπαλο. Οι παίκτες που εκδηλώνουν τις επιθέσεις συγκεντρώνουν και τα φώτα της δημοσιότητας αλλά για να φτάσει η μπάλα σε αυτούς έχει γίνει πολύ δουλειά από πίσω».
Για το φαβορί των τελικών:
«Είναι δύσκολο να κάνεις προβλέψεις και είναι καθοριστικό το πρώτο ματς. Αν ο ΠΑΟΚ δικαιώσει την πορεία του και πάρει την νίκη θα έχει προβάδισμα. Από εκεί και πέρα όλα τα σετ θα είναι αμφίρροπα. Ο Ολυμπιακός όντας πρωταθλητής μπορούσε να φτιάξει μια ομάδα όμως έκανε αλλαγές και έχει προβλήματα. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει την υπέρβαση και δείχνει πιο δυνατός. Βέβαια, ο Ολυμπιακός θα παραδώσει δύσκολα τα σκήπτρα και θα γίνουν μεγάλες μάχες».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: