Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Ο κερδισμένος της διαιτησίας κι ο φοβερός ΠΑΣ!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για τη διαιτησία της τελευταίας αγωνιστικής που είδαμε στη Σούπερ Λίγκα, αλλά και για τον ΠΑΣ Γιάννινα με τα αποτελέσματα πρωταθλητισμού.

Ο κερδισμένος της διαιτησίας κι ο φοβερός ΠΑΣ
· Ο τρόπος με τον οποίο ο Ολυμπιακός κατέκτησε και τυπικά το πρωτάθλημα φέτος ήταν και λίγο… σημειολογικός! Πριν καν παίξει το παιχνίδι του με το Λεβαδειακό: Με την ήττα του Παναθηναϊκού στην Κομοτηνή. Ακόμη και στο φινάλε, δηλαδή, φάνηκε η αδυναμία των άλλων διεκδικητών του τίτλου, να παλέψουν με αξιοπιστία για το πρωτάθλημα…

· Παρεμπιπτόντως, εγώ να δεχθώ το δίκαιο των παραπόνων του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία του στον αγώνα του στην Θράκη. Αν και σίγουρα μεγεθύνθηκε η στενοχώρια κι άρα κι ο εκνευρισμός από την (άδικη, με τις κλασικές ευκαιρίες που είχαν οι Καρέλης και Ατζαγκούν) ήττα στο 91’, που πάντα ενοχλεί περισσότερο στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο. Όμως, πράγματι στον πειθαρχικό έλεγχο έγιναν λάθη από το διαιτητή.

· Απλά αναρωτιέμαι, ποιος ήταν ο ωφελημένος από τα λάθη αυτά του διαιτητή και την ήττα του Παναθηναϊκού; Φαντάζομαι πως και στον Παναθηναϊκό θα συμφωνούν ότι ωφελημένος είναι ο ΠΑΟΚ, ενόψει της μάχης των πλέι-οφ κι όχι ο Ολυμπιακός, που ουσιαστικά το είχε πάρει το πρωτάθλημα πριν κάποιες εβδομάδες…

· Και με την ευκαιρία, αφού σήμερα δεν γράφω για τον Ολυμπιακό, νιώθω την ανάγκη να βγάλω το καπέλο στον ΠΑΣ Γιάννινα, του οποίου τα αποτελέσματα με τις κορυφαίες ομάδες της βαθμολογίας, είναι αποτελέσματα πρωταθλητισμού!

· Ο ΠΑΣ έχει, μέχρι στιγμής, νίκη κι ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, νίκη κι ισοπαλία με τον Αστέρα, νίκη κι ισοπαλία με τον Ατρόμητο, νίκη με τον ΠΑΟΚ κι ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό!!! Κι έχει φέρει κι ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το Κύπελλο! Μιλάμε για αήττητο και στα εννιά παιχνίδια του με τις πέντε καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

· Η, μήπως είναι ο ΠΑΣ στις πέντε καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, όπως και πρόπερσι;… *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: