Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΠΑΟΚ: Ανακοινώνεται ο «εκλεκτός»

Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τα δεδομένα για την θέση του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ποια είναι η πρόταση Αγγελίδη και τι σκέφτεται ο Ιβάν Σαββίδης. Φήμες για τον ερχομό ξένου τεχνικού διευθυντή το Σαββατοκύριακο.
Δεν αργεί η μέρα που θα ανακοινωθεί ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Ζήση Βρύζα. Όπως ισχυρίζονται στην Τούμπα, ο πρόεδρο της ΠΑΕ Ιάκωβος Αγγελίδης, τους προηγούμενους  δύο μήνες έχει κάνει μια προεργασία για το ποιος θα είναι ο επόμενες τεχνικός διευθυντής στον «Δικέφαλος». Φαίνεται πως έχει καταλήξει στον «εκλεκτό» που θεωρεί ότι  μπορεί να δημιουργήσει μια ομάδα ανταγωνιστική που θα κάνει πρωταθλητισμό και θα διεκδικεί τίτλους στο άμεσο μέλλον.
 Ο νέος υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος θα προέρχεται από την ξένη αγορά και θα έχει τα στάνταρ που θέλουν οι Θεσσαλονικείς για την συγκεκριμένη θέση. Αυτή είναι η πρόταση του Αγγελίδη, ενώ δεν αποκλείεται ο υποψήφιος τεχνικός διευθυντής να έρθει Το Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη ινκόγκνιτο προκειμένου να παρακολουθήσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα και  να μιλήσει με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Βέβαια δεν θα πρέπει ν’ αποκλείσουμε και την περίπτωση να δώσει την λύση ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης. Ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου»  σκέφτεται την λύση από την ρωσική αγορά που την γνωρίζει πολύ καλά και θα μπορεί να συνομιλεί απευθείας μαζί του. Επίσης τις τελευταίες ώρες υπάρχει μια έντονη φημολογία πως την θέση του τεχνικού διευθυντή θ’ αναλάβει ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο Σαββίδης τρέφει μια συμπάθεια προς το πρόσωπο του και όπως είχε δηλώσει «ο Γεωργιάδης θα είναι και την επόμενη ημέρα στον ΠΑΟΚ». Όποια κι αν είναι η απόφαση αναμένεται πολύ σύντομα ν’ ανακοινωθεί το όνομα του νέου τεχνικού διευθυντή. Μάλιστα δεν αποκλείεται ο  Σαββίδης να γνωστοποιήσει την επιλογή του μαζί με την ανακοίνωση διευθέτησης των χρέη της ΠΑΕ.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: