Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Θέλει Τσάμπιονς Λιγκ ξανά o Γιορίς!!

Την πρόθεση του να αποχωρήσει από την Τότεναμ στην περίπτωση που η ομάδα του δεν καταφέρει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, εξέφρασε ο Ούγκο Γιορίς.

Θέλει Τσάμπιονς Λιγκ ξανά o Γιορίς
Έφυγε το καλοκαίρι του 2012 από την Λυών για να ζήσει την εμπειρία του να αγωνίζεσαι στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης, μετακομίζοντας στην Τότεναμ, αλλά όπως φαίνεται μάλλον δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από τα όσα ζει στην ομάδα του Λονδίνου.

Ο λόγος για τον Ούγκο Λορίς, ο οποίος μετά από μια τριετία αναμονής, αλλά και αποχής από την μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση έχει πάρει την απόφαση να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια με ή χωρίς τους «Πετεινούς».

Το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με την Τότεναμ βέβαια δεν του δίνει τη δυνατότητα να αποχωρήσει από τον σύλλογο μέσω κάποιας ρήτρας, αλλά από ότι έχει δείξει τα τελευταία χρόνια ο αγγλικός σύλλογος δεν κρατάει με το ζόρι δυσαρεστημένους παίκτες, με τρανταχτά παραδείγματα τις πωλήσεις των Λούκα Μόντριτς και Γκάρεθ Μπέιλ στην Ρέαλ Μαδρίτης.

Οι μνηστήρες πολλοί, σε ενδεχόμενη πώληση του, με την Παρί να ρίχνει… κλεφτές ματιές για την δυνατότητα απόκτησης του, ψάχνοντας κάτι καλύτερο από τον Σαλβατόρε Σιρίγκου για την θέση κάτω από τα γκολπόστ, αλλά και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον διατηρεί στις πρώτες της επιλογές σε πιθανή αποχώρηση του Νταβίντ Ντε Χέα.

Περισσότερες εξελίξεις αναμένονται μετά το τέλος των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, με το καλοκαίρι να προδιαγράφεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον στην θέση των τερματοφυλάκων, έχοντας μείνει λίγοι που μπορούν να σταθούν κάτω από τα δοκάρια των μεγάλων συλλόγων, με τον Ούγκο Γιορίς να είναι ένας από αυτούς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: