Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

«Δεν ήθελα να θίξω τον Παναθηναϊκό»

Μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook με το οποίο ξεκαθαρίζει πως δεν άφησε καμία υπόνοια για τον Παναθηναϊκό με τα όσα έγραψε πρόσφατα για τον Φραν Τούντορ, ανήρτησε ο Ντάνιελ Πράνιτς.

«Δεν ήθελα να θίξω τον Παναθηναϊκό»
Να ξεκαθαρίζει τα όσα –άδικα κατά τη γνώμη του- ειπώθηκαν μετά από ένα μήνυμά του για τον Φραν Τούντορ και τις ευκαιρίες που δεν πήρε στον Παναθηναϊκό επιχείρησε με νέο μήνυμά του μέσω Facebook ο Ντάνιελ Πράνιτς. Ο Κροάτης μέσος, κατηγορήθηκε πως τα όσα ανέφερε για τον νεαρό μπακ που έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Χάιντουκ ήταν κατά της ομάδας και έτσι με νέα ανάρτησή του, θέλησε να… απολογηθεί.

Αναλυτικά, το μήνυμα του Κροάτη παίκτη του Παναθηναϊκού:

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι αναφορικά με όσα γράφτηκαν στον Τύπο μετά το μήνυμά μου προς τον Φραν Τούντορ. Το μοναδικό μου κίνητρο και ο στόχος που είχα με το μήνυμα που έγραψα, ήταν να συγχαρώ τον μικρό για το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα της Κροατίας με τη φανέλα της Χάιντουκ Σπλιτ. Δεν υπάρχουν ούτε υπόνοιες, ούτε σπόντες, ούτε διάθεση να συζητήσω τι δεν πήγε καλά με τον Φραν και τον Παναθηναϊκό. Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο αλλά και στη ζωή γενικότερα, είναι απολύτως φυσιολογικό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις ανάμεσα σε δύο πλευρές, δίχως να σημαίνει ότι από τις δύο είναι λανθασμένη. Απλά έγινε... Προχωράμε και συνεχίζουμε να παλεύουμε για τους στόχους μας.

Δεν έχει αλλάξει ο τρόπος που σκέφτομαι. Πάντα παλεύω και δουλεύω σκληρά για να πετύχω τους στόχους μου. Είναι κάτι που αναγνώρισα και στον Φραν. Είναι ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Ήθελα να του ανεβάσω το ηθικό και να τον ενθαρρύνω για τη συνέχεια ώστε να δουλέψει ακόμα περισσότερο και να το κάνει κάθε μέρα αυτό. Είμαι σίγουρος ότι θα αποδώσει καρπούς και θα επιστρέψει στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: