Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Στην Ελλάδα πρώτη η Λίβερπουλ!

Στα... κόκκινα η Ελλάδα, όσον αφορά τους λάτρεις της Πρέμιερ Λιγκ, αφού έρευνα που πραγματοποιήθηκε αποδεικνύει πως η Λίβερπουλ απολαμβάνει τη στήριξη της πλειοψηφίας όσον παρακολουθούν το κορυφαίο πρωτάθλημα. 
Σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα έπειτα από έρευνα στο Twitter και τους λογαριασμούς των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ, στη χώρα μας, η Λίβερπουλ φαίνεται πως έχει τους περισσότερους οπαδούς.
Με ποσοστό 19,82, οι «κόκκινοι» κυριαρχούν στην Ελλάδα, έναντι των φίλων της Άρσεναλ που ανέρχονται στο 17,70% και αυτών της Τσέλσι που είναι στο 16,50%.
Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε παρουσιάζει αποτελέσματα σε ένα top-3, αφού είναι δεδομένο και λογικό να υπάρχουν και υποστηρικτές των υπόλοιπων ομάδων της Πρέμιερ, τόσο στη χώρα μας, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο (βάσει της αναζήτησης που έγινε), απλά τα ποσοστά δεν παρουσιάζονται.
Σε μια πιο γενική περίληψη, η Άρσεναλ «καταλαμβάνει» το μεγαλύτερο μέρος της Βορείου Ευρώπης και των ΗΠΑ, η Τσέλσι «κυριαρχεί» στο νότιο τμήμα της «Γηραιάς Ηπείρου» και Αμερικής, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει τους περισσότερους φίλους σε Ινδία, νότια Αφρική και ορισμένα κομμάτια των ΗΠΑ, ενώ η Λίβερπουλ ελέγχει το Νησί, τη Σκανδιναβία και περιοχές της Αυστραλίας.
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: