Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

«Ο Αντετοκούνμπο προπονείται παραπάνω από όσο… πρέπει»

Εργασιομανής ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως δηλώνει ο Τζέισον Κιντ. Ο προπονητής των Μπακς αποθεώνει το ταλέντο και τις προοπτικές του 20χρονου άσου.

«Ο Αντετοκούνμπο προπονείται παραπάνω από όσο… πρέπει»
Τίποτα δεν είναι τυχαίο και τίποτα δεν έρχεται δίχως κόπο… Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να είναι προικισμένος με σούπερ σωματικά και αθλητικά προσόντα, αλλά και πλούσιο ταλέντο, αλλά δεν έχει επαναπαυτεί σε αυτά. Όπως παραδέχονται οι άνθρωποι των Μπακς, δουλεύει σκληρά για να βελτιώνεται. Ίσως περισσότερο σκληρά από ό,τι πρέπει.

Ο βοηθός προπονητή, Νικ Βαν Έξελ, παραδέχεται πως κάποιες φορές έχει αναγκαστεί να τον… διώξει από το γήπεδο αρκετές ώρες μετά την προπόνηση, γιατί του αρέσει να μένει εκεί και να δουλεύει μόνος του πάνω στις αδυναμίες του.

Ο Τζέισον Κιντ, πάντως, δεν έχει παράπονο. «Μένει στο γήπεδο μάλλον περισσότερο από όσο θα θέλαμε εμείς οι προπονητής. Όμως αυτό είναι επίσης και κακό πράγμα, γιατί του αρέσει να γίνεται καλύτερος. Είναι να το έχεις μέσα σου. Κάποιες φορές στο κάνουν οι άλλοι κτήμα σου. Ο καθένας έχει το δικό του χρονοδιάγραμμα για το πότε θα δείξει το ταλέντο του. Στον Γιάννη είναι ευδιάκριτη η εξέλιξη και όσο περισσότερο χρόνο παίρνει στο παρκέ δίπλα στους κορυφαίους παίκτες του κόσμου, τόσο καλύτερος θα γίνεται», είπε ο προπονητής των Μπακς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: