Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Τα παραμύθια του Περέιρα!!

Ο Αποδυτηριάκιας κάνει μια διαπίστωση για τον προπονητή του Ολυμπιακού. Να σου πω μια αλήθεια, πολύ μεγάλη αλήθεια κι έχω την υποψία ότι θα συμφωνήσεις μαζύ μου. Ο Ολυμπιακός ξαναπήρε το πρωτάθλημα κι αυτό θα γράψει η Ιστορία. Ε, λοιπόν, αυτό που θα γράψει η Ιστορία δεν έχει και τόση σημασία σήμερα. Αξία θα έχει το ίδιο γεγονός, ότι ο Ολυμπιακός πήρε και το 42ο πρωτάθλημά του, όταν θα το διαβάζουν στην Ιστορία μετά από χρόνια. Τότε ναι, θα έχει αξία.
Αυτή είναι η αλήθεια. Ποιος θα θυμάται μετά από δέκα και είκοσι χρόνια ότι ο Ολυμπιακός πήρε για πέμπτη σερί σαιζόν το πρωτάθλημα, αυτή τη φορά πολύ πιο εύκολα, διότι δεν είχε αξιόπιστο ανταγωνιστή. Αυτό που μένει είναι η νέα κατάκτηση του τίτλου, όχι ότι ένας κακός Ολυμπιακός το ...πάλαιψε με τους ανάξιους να τον αμφισβητήσουν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.
"Ιστορικός" το παίζει και ο προπονητής του Ολυμπιακού Βίτορ Περέιρα. Μιλάει για το σήμερα, όμως κρίνοντας το μετά από 30 και 40 χρόνια. Και καβάλα στ΄ άλογο ο Πορτογάλος λέει τα παραμυθάκια του. Ότι ανέλαβα την ομάδα στη μέση της σαιζόν και 2η στο πρωτάθλημα και το πήρα με 13 βαθμούς διαφορά από τον ΠΑΟΚ και 14 από τον Παναθηναϊκό. Αυτά λέει στην Πορτογαλία.
Λέει και κάτι άλλο ο Περέιρα. Ότι ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα. Βεβαίως ο Ολυμπιακός πήρε δίκαια το πρωτάθλημα και ήταν η καλύτερη ομάδα. Δεν ήταν καλή ομάδα, όμως. Δεν ικανοποίησε με το ποδόσφαιρο που έπαιξε.
Δεν είπε το άλλο ο Περέιρα. Ότι ο Ολυμπιακός έχει τους καλύτερους παίκτες. Και από τον ΠΑΟΚ και από τον Παναθηναϊκό. Και ομάδα δεν κατάφερε να παρουσιάσει ο Ολυμπιακός, τόσο με Μίτσελ, όσο και με Περέιρα. Τα άλλα που είπε στην πατρίδα του ο Περέιρα δεν αφορούν τους ...ιστορικούς. Ότι δούλεψε σκληρά, ότι ανασυγκρότησε την ομάδα, ότι εφάρμοσε τις ιδέες του κι άλλα τέτοια κουφά.

ΤΙ ΞΕΡΟΥΝ στον Ολυμπιακό για τις δυο δωροδοκίες με Ατρόμητο-Βέροια, γράφει ο apodytiriakias
Είμαι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Ευάγγελος Μαρινάκης, καίγομαι να πάρω δύο παιχνίδια, με Ατρόμητο και Βέροια, και μετά από συμφωνία με τα αφεντικά των αντιπάλων μου, του Γιώργου Σπανού και του Γιώργου Αρβανιτίδη, τους δίνω το πακέτο. Είναι δυνατόν να μην είναι υπόλογος στη δικαιοσύνη ο δώστης, ο Μαρινάκης και να καλούνται σαν κατηγορούμενοι οι έχοντες αρπάξει το μαρούλι, οι πρόεδροι του Ατρόμητου και της Βέροιας;
Περίεργο. Εκτός κι αν οι μεγαλομέτοχοι του Ατρόμητου και της Βέροιας δεν τα πήραν από τον ίδιον τον Μαρινάκη ή, δικό του άνθρωπο, αλλά από έναν τρίτο, άλλης ΠΑΕ, που ενδιαφερόταν όχι για νίκη του Ολυμπιακού, αλλά για την ήττα του Ατρόμητου και της Βέροιας. Κάνω αυτές τις σκέψεις μετά από όσα ανέφερε ο Κυριάκος Θωμαϊδης, παρουσία στην εκπομπή του του υφυπουργού αθλητισμού Κοντονή Σταύρου. Ότι κατηγορούμενοι για τη συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση είναι, εκτός όλων των άλλων, Σπανός και Αρβανιτίδης.
Ο ΜΕΝ του Ατρόμητου για δωροδοκία-δωροληψία με σκοπό την αλλοίωση του αποτελέσματος στο παιχνίδι Φεβρουαρίου 2015 με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη (3-0).
Ο ΔΕ της Βέροιας για δωροδοκία-δωροληψία με σκοπό την αλλοίωση του αποτελέσματος στο παιχνίδι Ιανουαρίου 2013 με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη (3-0).
Παίζει με κλειστά χαρτιά ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς κύριος Γιώργος Ανδρεάδης. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Να κατηγορούνται δύο πρόεδροι ομάδων ότι γυψώθηκαν σε παιχνίδι με τον Ολυμπιακό χωρίς παράλληλα να κατηγορείται εκείνος, ποιος να 'ναι αυτός, που τους τα έσπρωξε.


*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: