Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Ο μόνος που πάει κόντρα στο σύστημα και με πράξεις και το έχει πληρώσει!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρεται σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας που αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός πάει με το... σύστημα για να έχει την εύνοια στη συνέχεια, θυμίζει ότι ο Παναθηναϊκός και στα θεσμικά όργανα ψηφίζει κατά του συστήματος σε αντίθεση με άλλες ομάδες που φωνάζουν και όταν έρχεται η ώρα της ψήφου κάνουν τούμπα, ενώ σχολιάζει και την λύσσα που δείχνουν ότι έχουν κάποια... παπαγαλάκια κατά του Φύσσα μετά  την καταγγελία που έκανε.
Φαίνεται, ότι έχει χαθεί η μπάλα, όσον αφορά τις προθέσεις του Παναθηναϊκού απέναντι στον Σταύρο Κοντονή και λέγονται πράγματα, που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Για παράδειγμα λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού την προηγούμενη εβδομάδα, που έλεγε επί της ουσίας ότι « είναι άδικο εγώ που δεν έχω κάνει τίποτα και είμαι το θύμα να έχω την ίδια αντιμετώπιση με τον θύτη και να μένω και εγώ εκτός Ευρώπης» αμέσως βγήκαν σενάρια  κυρίως από την Θεσσαλονίκη που φυσικά είναι σενάρια …επιστημονικής φαντασίας.  Ο Παναθηναϊκός στην ανακοίνωσή του , επί της ουσίας κατηγόρησε τον Κοντονή, ότι πάει να τιμωρηθεί για κάτι, που δεν έκανε και να τιμωρηθεί το ίδιο με αυτούς που έχουν την ευθύνη για την σαπίλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την απαξίωσή του.
Ας δούμε πως μεταφράστηκε αυτό.
Πριν προλάβει να αναρτηθεί η ανακοίνωση, κάποιοι κυρίως από την Θεσσαλονίκη έβγαλαν ένα συμπέρασμα που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. «Ο Παναθηναϊκός άλλαξε στάση, για να έχει την εύνοια του συστήματος και να πάρει την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα» είπαν. Και τσουπ έρχεται η διαιτησία του Κύζα την άλλη μέρα στην Κομοτηνή και όσοι το είπαν  αυτό εκτέθηκαν πριν περάσουν 24 ώρες, αλλά συνεχίζουν και το λένε. Ότι δηλαδή ο Παναθηναϊκός άλλαξε στάση και είναι κατά του Κοντονή(που ούτε αυτό ισχύει αφού είναι με τον Κοντονή για την προσπάθεια να ξηλώσει την βρωμιά από το ποδόσφαιρο, αλλά δεν συμφωνεί με τον τρόπο που πάει να το κάνει όσον αφορά τον αποκλεισμό των "πρασίνων" από την Ευρώπη), για να ευνοηθεί από την διαιτησία και να βγει δεύτερος.
Και τα λένε αυτά για τον Παναθηναϊκό , την μοναδική ομάδα, που έχει ξεκινήσει  τα τελευταία χρόνια λυσσαλέο πόλεμο κατά του συστήματος και αυτό το έχει πληρώσει, αφού στην διάρκεια της χρονιάς τον έχουν... ξεπατώσει οι διαιτητές. Και αυτό ο Παναθηναϊκός δεν το έχει κάνει μόνο στα λόγια, αλλά το κάνει και στην πράξη. Ενώ κάποιοι φωνάζουν, αλλά όταν έρχεται η ώρα να ψηφίσουν κάνουν... τούμπα. Πχ στις εκλογές για τον νέο πρόεδρο της Σούπερ Λίγκα ο Παναθηναϊκός ψήφισε κατά του Μποροβήλου, ενώ ο ΠΑΟΚ-που φωνάζει για το σύστημα- όταν ήρθε η ώρα να ψηφίσει δήλωσε απλά παρών. Δηλαδή ούτε ναι, αλλά ούτε και όχι. Με λίγα λόγια ο ΠΑΟΚ δεν καταψήφισε τον Μποροβήλο, ενώ κατά τα άλλα είναι κατά του... συστήματος. Αυτό πως λέγεται για να καταλάβω….
ΥΓ: Τα παπαγαλάκια έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Τάκη Φύσσα επειδή  κατήγγειλε κάτι, που τους ενοχλεί. Είναι τα γνωστά παπαγαλάκια, που χρόνια τώρα φοράνε τον μανδύα του αντικειμενικού, αλλά τα βλέπουν και τα λένε όλα κατακόκκινα... Αυτά τα ίδια... παπαγαλάκια είχαν στο στόχαστρο τον Φύσσα από τότε, που ήταν στην Εθνική επειδή προερχόταν από τον Παναθηναϊκό και δεν τους... σήκωνε το τηλέφωνο για να πάρει γραμμή... και τσίριζαν. Ευτυχώς ο περισσότερος  κόσμος  έχει πάρει χαμπάρι τον ρόλο που παίζουν...
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: