Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Σε απολογία για την… ευαισθησία του ο Γκουαρντιόλα!!


Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει δείξει πολλές φορές πως οι ανησυχίες του ξεπερνούν κατά πολύ τα στενά όρια του ποδοσφαίρου, αλλά πιθανότατα θα το… πληρώσει ακριβά αφού κλήθηκε σε απολογία από την UEFA.

Σε απολογία για την… ευαισθησία του ο Γκουαρντιόλα
Σε απολογία κλήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο τεχνικός της Μπάγερν μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Πόρτο και την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Champions League, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου φορώντας ένα μπλουζάκι που θεωρήθηκε πως παραβιάζει τους κανονισμούς.

inner

Συγκεκριμένα, έγραφε #JusticiaParaTopo, ένα hashtag το οποίο σχετίζεται με την υπόθεση ενός αδικοχαμένου Αργεντινού δημοσιογράφου κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία.

inner

Ο Jorje «Topo» Lopez βρήκε το θάνατο σε τροχαίο και από εκείνο το τραγικό περιστατικό και μετά, πολλοί ποδοσφαιριστές και γενικότερα άνθρωποι του αθλήματος –μεταξύ των οποίων και ο Μέσι- ζητούν να υπάρξει δικαιοσύνη. Το ταξί στο οποίο βρισκόταν χτυπήθηκε από αμάξι που είχε κλαπεί και ο οδηγός με τους δύο συνεπιβαίνοντες του αυτοκινήτου προσπαθούσαν να αποφύγουν περιπολικά που τους κυνηγούσαν.

inner

Γνωστός για τις ανησυχίες και τη δράση του που ποτέ δεν περιορίστηκαν στις τέσσερις γραμμές ενός γηπέδου, ο Γκουαρντιόλα επέλεξε με αυτόν τον τρόπο να ενώσει και τη δική του φωνή με εκείνες δεκάδων άλλων στο χώρο φορώντας το επίμαχο μπλουζάκι.

inner

Από την πλευρά της η UEFA απαγορεύει οποιοδήποτε μήνυμα μπορεί να έχει περιεχόμενο πολιτικό, προσβλητικό ή πολιτικό και κατά τη γνώμη της πειθαρχικής επιτροπής σε αυτήν την κατηγορία εμπίπτει και η συγκεκριμένη υπόθεση που θα εκδικαστεί στις 21 Μαΐου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: