Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

«Περιμένουμε στραβοπάτημα του Πανσερραϊκού»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιάννης Τζιφόπουλος και μίλησε για την πορεία των «Κίτρινων» στη Γ’ εθνική και την σημασία του Καβάλα – Πανσερραϊκός.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Ο Άρης είναι σε καλό δρόμο, κάθε Κυριακή είναι καλύτερος και περιμένουμε στραβοπάτημα από τον Πανσερραϊκό. Πρέπει το Καβάλα – Πανσερραϊκός να ευνοήσει τον Άρη για να μπορέσει η ομάδα να ανέβει στην πρώτη θέση. Η Καβάλα είναι καλή ομάδα, μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι και άμεσα ευνοείται και η ίδια. Ο Άρης είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου, έχει συνεχή βελτίωση, δεν δέχεται γκολ και καταφέρνει να σκοράρει».
Για την διαφορά που έφερε ο Καλαιτζίδης:
«Οι παίκτες είναι οι ίδιοι, οι προσθήκες του Δεκεμβρίου έδωσαν δύναμη και από εκεί και πέρα υπάρχουν καλοί παίκτες. Αν γινόντουσαν όλα σωστά το καλοκαίρι δεν θα μιλούσαμε για στραβοπατήματα. Τον Δεκέμβριο ήρθαν έμπειροι και ικανοί παίκτες και πλέον η ομάδα δεν απειλείται ούτε κινδυνεύει».
Για το Καβάλα – Πανσερραϊκός:
«Σε τέτοια ντέρμπι όλα είναι πιθανά αλλά η Καβάλα είναι πολύ δυνατή στην έδρα της. Έχει παίκτες και έμπειρους και γενικότερα ένα ισχυρό σύνολο. Το πιο σημαντικό είναι πως έχει άμεσο βαθμολογικό ενδιαφέρον».
Για τον Πανσερραϊκό:
«Ο Πανσερραϊκός δεν βρίσκεται πλασματικά πρώτος αλλά δεν είναι καλύτερος από τον Άρη. Μέσα στο Χαριλάου δεν έκανε καμία αντίδραση. Την δεδομένη στιγμή ο Άρης βρίσκεται στην καλύτερη απόδοση όμως δεν εξαρτάται η άνοδος μόνο από τα πόδια του».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: