Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Στα πολιτικά δικαστήρια για το πρόστιμο ο Παναθηναϊκός!!

Στα άκρα είναι διατεθειμένος να φτάσει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το πρόστιμο 150.000 ευρώ που επιβλήθηκε από την Ευρωλίγκα. Προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια από τους «πράσινους».

Στα πολιτικά δικαστήρια για το πρόστιμο ο Παναθηναϊκός
Σε ρήξη με την Ευρωλίγκα έρχεται για μία ακόμη φορά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μετά το πρόστιμο 150.000 ευρώ που επιβλήθηκε στην ΚΑΕ για επίθεση και απειλές στους διαιτητές, που αποδίδει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ.

Η πράσινη ΚΑΕ, όπως έγινε γνωστό, θα προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια για το πρόστιμο, καθώς οι «πράσινοι» υποστηρίζουν πως
δεν νοείται να επιβάλλεται ποινή τέτοιου ύψους για έναν άνθρωπο που δεν έχει την παραμικρή παραγοντική σχέση με τον Παναθηναϊκό.

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έχει θεσμικό ρόλο στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς έχει αποχωρήσει από τη θέση του προέδρου και δεν έχει ούτε μετοχική σχέση, όπως ξεκαθαρίζεται από πλευράς «τριφυλλιού».

Σημειώνεται πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αντιμετωπίζει και κίνδυνο από το ποινικό δίκαιο για το περιστατικό που αναφέρεται στο φύλλο αγώνα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: