Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Ανυφαντάκης: «Όλα είναι στο χέρι μας» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Ανυφαντάκης και αναφέρθηκε στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Υπάρχει ξεσηκωμός στην πόλη. Η Καβάλα ζει και αναπνέει για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Εδώ που ήρθαν τα πράγματα είναι το πιο καθοριστικό παιχνίδι».

Για την ημέρα διεξαγωγής του παιχνιδιού: «Είμαστε σίγουροι πως το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή. Έχω ακούσει το σενάριο ότι μπορεί να γίνει Σάββατο, ωστόσο, θα είναι ασόβαρο αν γίνει κάτι τέτοιο, αφού σήμερα είναι Τετάρτη. Σίγουρα στην Ελλάδα είμαστε και γίνονται αυτά, όμως, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να πατήσουμε φρένο. Εμείς προετοιμαζόμαστε για την Κυριακή και θεωρώ πως κάθε συζήτηση είναι ασόβαρη».

Για το ματς της Κυριακής: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να κοντρολάρουμε τον ενθουσιασμό μας. Είναι ένα δύσκολο ματς και για εμάς και για τον Πανσερραϊκό. Και οι δύο ομάδες άξια βρισκόμαστε εκεί που βρισκόμαστε. Με την ποιότητα που έχουμε και με τον κόσμο στο πλευρό ματς μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για όσους βάζουν την Καβάλα σε τρίτη μοίρα στην μάχη της ανόδου πίσω από Άρη, Πανσερραϊκό: «Είναι χαρά για εμάς αυτό το πράγμα. Κλείσαμε ένα μεγάλο διάστημα αγώνων που έπρεπε να τα κερδίσουμε για να μην μείνουμε πίσω με μόλις ένα στραβοπάτημα και πλέον όλα είναι στο χέρι μας, αφού αν κερδίσουμε ανεβαίνουμε πρώτοι».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Ανυφαντάκης στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: