Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Μπολτ: «Αδύνατον να με νικήσουν»!

Την απόλυτη εμπιστοσύνη που έχει στις δυνάμεις του επιβεβαίωσε μια ακόμα φορά ο Γιουσέιν Μπολτ, ο οποίος τόνισε πως ο μεγάλος του στόχος είναι να κατεβάσει το ρεκόρ στα 200μ. κάτω από 19 δευτερόλεπτα.

Μπολτ: «Αδύνατον να με νικήσουν»
Δεν φοβάται κανέναν ο Γιουσέιν Μπολτ. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ, που προετοιμάζεται πυρετωδώς για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Ο σταρ των αγώνων ταχύτητας σχολίασε πως όταν βρίσκεται σε καλή κατάσταση είναι ανίκητος, ενώ αναφέρθηκε και στον μεγάλο του στόχο. Να κατεβάσει το παγκόσμιο ρεκόρ των 200μ. κάτω από τα 19 δευτερόλεπτα.

«Όταν είμαι σε καλή κατάσταση, δεν φοβάμαι κανέναν. Ξέρω πως, όταν είμαι καλά, είναι αδύνατον να με νικήσει κάποιος», σχολίασε αρχικά, ενώ για την παρουσία του στους ερχόμενους Ολυμπιακούς, ανέφερε: «Αυτοί θα είναι οι τελευταίοι Ολυμπιακοί αγώνες που θα συμμετάσχω, αλλά σίγουρα ανυπομονώ. Ενθουσιάζομαι όσο πλησιάζουν. Ανυπομονώ να βρεθώ εκεί και να αγωνιστώ».

Σχετικά με το ρεκόρ που θέλει να σπάσει είπε: «Το ρεκόρ στα 200μ. είναι σίγουρα ένας απ’ τους στόχους μου. Έχω προσηλωθεί στο να το καταφέρω», ενώ για την προετοιμασία του είπε:

«Αυτός είναι ένας απ’ τους λόγους που είμαι ενθουσιασμένος. Είναι ένας μεγάλος στόχος για μένα. Πρέπει να χρησιμοποιήσω αυτή τη σεζόν για να επιβεβαιώσω ότι είμαι στο σωστό δρόμο για να φτάσω στον στόχο μου την επόμενη σεζόν. Η χρονιά μέχρι τώρα πηγαίνει μια χαρά, γι’ αυτό είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: