Σάββατο 18 Απριλίου 2015

League Two – 44η αγωνιστική!! (preview)

Αποκλειστικά και μόνο τη νίκη επί της Μόρκαμ εκτός έδρας χρειάζεται η Μπέρτον Άλμπιον για να παραμείνει στην κορυφή, την ώρα που η 2η Σριούσμπερι, όντας δύο βαθμούς πίσω της, υποδέχεται στο «σπίτι» της τη Γιορκ. Την Γουίμπλεντον αντιμετωπίζει η 3η Γουίκομ
Με νίκες μέχρι το τέλος θα πρέπει να συνεχίσει η Μπέρτον Άλμπιον (85 β.) αν θέλει εκτός από την άνοδο, να ανακηρυχθεί και πρωταθλήτρια στη League Two.
Η αρχή αναμένεται να γίνει από το ματς κόντρα στη Μόρκαμ, καθώς αν δεν γίνει, η Σριούσμπερι, έχοντας μόλις δύο βαθμούς διαφορά (83 έναντι 85), μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα, δεδομένης φυσικά της δικής της νίκης επί της Γιορκ.
Σε περίπτωση νίκης της Μπέρτον και μη νίκης της Γουίκομ κόντρα στην Γουίμπλεντον ή ήττας της Μπέρι (76 β.) από την Πόρτσμουθ, η πρωτοπόροι εξασφαλίζουν την άνοδο. Η Σριούσμπερι από την άλλη θα πανηγυρίσει αν κερδίσει τη Μόρακαμ, η Μπέρι ηττηθεί και η Σάουθεντ δεν κερδίσει την Έξετερ.
Η Γουίκομ (80 β.) θα πρέπει να κοιτάει παράλληλα και την πλάτη της. Η 3η του βαθμολογικού πίνακα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Γουίμπλεντον και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να δώσει το δικαίωμα στην 4η Μπέρι (κοντράρεται με την Πόρτσμουθ) να την πλησιάσει στον πόντο.
Στους 75 βαθμούς βρίσκεται η Σάουθεντ που αντιμετωπίζει την Έξετερ, ενώ η Στίβενεϊτζ δοκιμάζεται εκτός έδρας κόντρα στην Άκρινγκτον Στάνλεϊ. Την τελευταία θέση στα πλέι-οφ καταλαμβάνει η Πλίμουθ, που για να διατηρήσει τη διαφορά των τριών βαθμών τουλάχιστον που έχει από τους διώκτες της, θα πρέπει να κερδίσει την Καρλάιλ.
Αν Λούτον και Νιούπορτ δεν πάρουν τη νίκη επί των Χάρτλπουλ και Ντάγκεναμ αντίστοιχα, η Στίβενεϊτζ εξασφαλίζει την είσοδό της στα πλέι-οφ.
Σέντρα σε όλα τα ματς της 44ης αγωνιστικής στις 17:00.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 44ης αγωνιστικής:

Σριούσμπερι – Γιορκ
Πόρτσμουθ – Μπέρι
Τρανμίρ – Οξφορντ Γιουνάιτεντ
Γουίμπλεντον – Γουίκομ
Ακρινγκτον Στάνλεϊ – Στίβενεϊτζ
Μόρκαμ – Μπέρτον Αλμπιον
Κέμπριτζ – Μάνσφιλντ
Νορθάμπτον – Τσέλτεναμ
Καρλάιλ – Πλίμουθ
Εξετερ – Σάουθεντ
Λούτον – Χάρτλπουλ
Νιούπορτ Κάουντι – Ντάγκεναμ
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: