Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Βαθμός… χρυσάφι για Ίπσουιτς!

Με έναν «πολύτιμο» βαθμό κατάφερε να φύγει η Ίπσουιτς από το «Μολινό» και την αναμέτρηση με τη Γουλβς, με το τελικό 1-1 να την διατηρεί στη ζώνη των πλέι οφ της Τσάμπιονσιπ, την ώρα που οι «λύκοι» έχασαν αποχαιρετούν το… τρένο της ανόδου.
Στο ματς που άνοιξε το σημερινό πρόγραμμα της 44ης αγωνιστικής, η ομάδα του Μικ ΜακΚάρθι ευτύχησε να πάρει το προβάδισμα στο 22ο λεπτό με το αυτογκόλ του Στίρμαν.
Οι γηπεδούχοι πίεσαν από εκείνο το σημείο και μετά για την ισοφάριση, είχαν δοκάρι στο φινάλε του πρώτου μέρους και βρήκαν νωρίς το γκολ του έψαχναν, με τον Αφόμπε στο 50’.
Παρά την προσπάθειά τους για την ανατροπή, η Ίπσουιτς άντεξε μέχρι το τέλος και κατάφερε να πάρει έναν σημαντικό βαθμό στη μάχη των πλέι οφ, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε τον ίδιο στόχο.
Με το 1-1, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 75 βαθμούς, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε και άφησαν τη Γουλβς στους 72 και το -3 από την εξάδα.
Βέβαια με αυτήν τη ισοπαλία η Ίπσουιτς δίνει τη δυνατότητα στη Μπρέντφορντ να πλησιάσει σε απόσταση… αναπνοής αν καταφέρει αργότερα και πάρει τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπόλτον.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 44ης αγωνιστικής:
Νόριτς – Μίντλεσμπρο 0-1
Γουλβς – Ιπσουιτς 1-1
Τσάρλτον – Λιντς
Μπλάκπουλ – Φούλαμ
Μπόρνμουθ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ
Γουότφορντ – Μπέρμιγχαμ
Μπλάκμπερν – Νότιγχαμ Φόρεστ
Μπρέντφορντ – Μπόλτον
Κάρντιφ – Μίλγουολ
Χάντερσφιλντ – Ντέρμπι Κάουντι
Γουίγκαν – Μπράιτον
Ρόδεραμ – Ρέντινγκ (28/4)
*Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: