Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Τσέλσι – Μαν. Γιουνάιτεντ! (preview)

Η... προσεχώς Πρωταθλήτρια, Τσέλσι, υποδέχεται απόψε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» (19:30 - OTESport 1 HD) για την 33η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Χωρίς άμυνα η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ στο Λονδίνο, απόσταση... ασφαλείας θέλει να συνεχίσει να διατηρεί το σύνολο του Μουρίνιο.
Στο +7 από τη δεύτερη Άρσεναλ και το +8 από την 3η, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας μάλιστα και ματς λιγότερο, η Τσέλσι φαίνεται ότι δεν μπορεί να εκθρονιστεί φέτος και απλά συνεχίζει την πορεία της μέχρι και την κατάκτηση του τίτλο, στη δεύτερη σεζόν της δεύτερης θητείας του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της ομάδας.
Μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ, οι «μπλε» θέλουν και τον... πιο σημαντικό τίτλο στην Αγγλία, φιλοξενώντας απόψε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με στόχο να κάνουν ακόμα ένα βήμα για να φτάσουν πιο κοντά στη μαθηματική κατάκτηση της κορυφής.
Το πέρασμα από το «Λόφτους Ρόουντ» με το 1-0 επί της ΚΠΡ πριν από μια εβδομάδα ήταν... τρίποντο τίτλου χάρη στο γκολ του Φάμπρεγας, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» θριάμβευσαν στο ντέρμπι του Μάντσεστερ με το τελικό 4-2 επί της Σίτι που μάλιστα είχε προηγηθεί από το 8ο λεπτό
Η ομάδα του Φαν Χάαλ έχει ένα σερί έξι νικών στο πρωτάθλημα, με περίτρανη απόδειξη της βελτίωσης και της σταθερότητάς της, την αναρρίχηση στο τρίτο σκαλί του βαθμολογικού πίνακα, όμως σήμερα, τα πράγματα είναι ζόρικα πριν καν αρχίσει το ματς, λόγω των απουσιών στα μετόπισθεν.
Οι Ρόχο, Τζόουνς, Μπλιντ, Έβανς και Κάρικ είναι απόντες και φυσικά τα νέα ηχούν εξαιρετικά στ' αυτιά του Μουρίνιο που από την πλευρά του, δεν μπορεί να υπολογίζει σίγουρα στον τραυματία, Ντιέγκο Κόστα, ενώ αμφίβολος μέχρι την τελευταία στιγμή θα είναι ο Ρεμί.

Πιθανές ενδεκάδες:

Τσέλσι (4-2-3-1): Κουρτουά – Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα – Ραμίρες, Μάτιτς – Γουίλιαν, Φάμπρεγας, Αζάρ – Ντρογκμπά
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-5-1): Ντε Χέα – Βαλένσια, Σμόλινγκ, ΜακΝέιρ, Σο – Μάτα, Φελαϊνί, Ερέρα, Ντι Μαρία, Γιάνγκ - Ρούνεϊ
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: