Σάββατο 18 Απριλίου 2015

«Επικίνδυνος ο Φελαϊνί, ξέρουμε πως να τον σταματήσουμε»

Ο Μαρουάν Φελαϊνί βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ το τελευταίο διάστημα βρίσκει και τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η Τσέλσι δεν προτίθεται να είναι το επόμενο «θύμα», με τον Τιμπό Κουρτουά να τονίζει πως οι «μπλε» έχουν τα... μάτια τους στον Βέλγο άσο.
Προετοιμασμένοι για την αντιμετώπιση του κινδύνου που ακούει στο όνομα Μαρουάν Φελαϊνί, είναι στην Τσέλσι.
Ο Τιμπό Κουρτουά, με δηλώσεις του λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση των «μπλε» κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε για τον συμπαίκτη του στην εθνική Βελγίου, αναφέροντας παράλληλα πως εκτός από αυτόν, υπάρχουν και άλλοι παίκτες των «κόκκινων διαβόλων» που μπορούν να κάνουν τη ζημιά.
«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πολλούς καλούς παίκτες για να καθορίσουν ένα παιχνίδι, επομένως δεν είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον Φελαϊνί. Αλλά ξέρουμε ότι όταν μπαίνει στην περιοχή, είναι πολύ επικίνδυνος. Πιθανότατα θα βγαίνει προς τα έξω για να παίρνει σέντρες στην περιοχή. Φυσικά τον ξέρουμε και ελπίζουμε να τον κρατήσουμε μακριά», επεσήμανε σε πρώτο βαθμό.
«Προφανώς και ο ακριβής τρόπος που θα γίνει πρέπει να μείνει κρυφός. Δεν μπορώ να πω πως θα το κάνομε, αλλά φυσικά ξέρουμε πως πρέπει να προσέξουμε τον Φελαϊνί», προσέθεσε.
*Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: