Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Ιωαννίδης: «Ολα ανοιχτά»

O Γιάννης Ιωαννίδης όσο δεν ξεκαθαρίζει την πιθανότητα εμπλοκής του στην ΚΑΕ, τόσο θα ερωτάται στις συνεντεύξεις που δίνει για αυτό το σενάριο. Οι απαντήσεις του «Ξανθού» σε δηλώσεις που έκανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ κινήθηκαν στο ίδιο μήκος κύματος, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

«Θα δούμε τι θα γίνει με τον Αρη. Δε μου αρέσει να μιλώ. Μου αρέσει συγκεκριμένα αυτό που πιστεύω να το λέω. Ο Αρης είναι ένα αυτοκίνητο Ρολς Ρόις. Τον Νίκι Λάουντα , φώναξαν για να το οδηγήσει και είπε ότι δεν μπορεί, γιατί δεν έχει βενζίνη… Άρα, έχει ορισμένα προβλήματα ο Αρης. Χρωστάει, τον έχουν εξαθλιώσει όσοι ήταν προηγουμένως. Γι’ αυτό όταν έχει 200.000-300.000 ευρώ μπάτζετ και χρωστάει 500.000 ευρώ και κάθε χρόνο πρέπει να πληρώνει με το άρθρο 99, είναι μεγάλο πρόβλημα. Δεν μπορεί ο Αρης να δίνει του κόσμου τους παίκτες για να μπορεί να πληρώνει. Το τι λέει ο καθένας για μένα δε με ενδιαφέρει!».

Ερωτηθείς για το αν έχει διάθεση να εμπλακεί διοικητικά με την ΚΑΕ, εξήγησε με έμφαση σχετικά «Οι ομάδες γίνονται από ομάδες ανθρώπων. Δεν είναι ενός ανθρώπου έργο. Θα δούμε».

Τέλος, για το αν έχει βρει στηρίγματα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν οικονομικά στις όποιες σκέψεις έχει για την εταιρεία, τόνισε: «Όποιος το επιθυμεί, λέει ότι μπορεί και θέλει να ασχοληθεί. Εγώ να ψάξω να βρω τι, χρυσάφι; Να πάω στην Αμερική να γίνω χρυσοθήρας;».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: