Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Πουλίδο: «Μπορούμε κόντρα στον Ολυμπιακό»

Στο κίνητρο που έχει ο Λεβαδειακός να πάρει τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό στάθηκε ο Άλαν Πουλίδο, σχολιάζοντας και το ενδιαφέρον που είχαν δείξει οι «ερυθρόλευκοι» για τον ίδιο.

Πουλίδο: «Μπορούμε κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο 24χρονος επιθετικός τόνισε πως η ομάδα του έχει κίνητρο κόντρα στους «ερυθρόλευκους», καθώς μάχεται για την παραμονή στην κατηγορία, ενώ αναφέρθηκε και στο προσωπικό του κίνητρο, μετά το ενδιαφέρον του συλλόγου του Πειραιά για την απόκτησή του.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για τον Ολυμπιακό: «Είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα, για να πάρεις αποτέλεσμα. Θα προσπαθήσουμε με τους συμπαίκτες μου να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πιστεύουμε πως μπορούμε να το πάρουμε, γιατί παλεύουμε στην επικίνδυνη ζώνη για να σωθούμε».

Για το αν το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού κάνει σημαντικότερο το παιχνίδι για τον ίδιο: «Γνωρίζω πως υπήρχε ενδιαφέρον απ’ τον Ολυμπιακό. Θέλω να κάνω ένα καλό παιχνίδι, να προσπαθήσω για ό,τι καλύτερο. Πρώτα όμως να προσπαθήσω για να σωθεί η ομάδα και μετά για να κάνω μια καλή εμφάνιση για μένα.

Για το αν πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα: «Έχω μεγάλη πίστη και εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: