Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Έβερτον – Μπέρνλι!! (preview)

Ακόμα έναν «τελικό» καλείται να δώσει εκτός έδρας η Μπέρνλι, η οποία θα αντιμετωπίσει στο «Γκούτισον Παρκ» την σχετικά αδιάφορη Έβετον, με μοναδικό στόχο τη νίκη, ικανή να την βγάλει από τις θέσις που οδηγούν στον υποβιβασμό.
Τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε της παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ έβγαλαν την Έβερτον από τη δύσκολη θέση, όντας πλέον 12 βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.
Στόχος του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη άνοδος της ομάδας στη βαθμολογία, σε μία χρονιά ουσιαστικά χαμένη για τα «ζαχαρωτά».
Τη σχετική «χαλαρότητα» που υπάρχει στην Έβερτον θέλει να εκμεταλλευτεί με τη σειρά της η Μπέρνλι.
Η ομάδα του Σιμ Ντάικ βρίσκεται στην 19η θέση με 26 βαθμούς και αυτή τη υποβιβάζεται. Μία νίκη επί της Έβερτον, μπορεί να βγάλει τους «κλάρετς» από την επικίνδυνη ζώνη, με τη βοήθεια φυσικά και των υπόλοιπων αποτελεσμάτων.
Στο πρώτο ματς στο «Τερφ Μουρ», τα «ζαχαρωτά» πήραν μία εύκολη εκτός έδρας νίκη με 3-1. Σε σύνολο 77 αγώνων, τα 22 παιχνίδια έχουν λήξει υπέρ της Μπέρνλι, τα 31 υπέρ της Έβερτον και σε 24 ματς οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό.

Αγωνιστικά νέα:

Έβερτον:
Μετά από δύο παιχνίδια χωρίς αυτόν, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ περιμένει τον Ρομέλου Λουκάκου ετοιμοπόλεμο για την αναμέτρηση κόντρα στην Μπέρνλι.
Πιθανότητες συμμετοχής έχει ο Λίον Όσμαν, του οποίου η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί λόγω ενός τραυματισμού στον προσαγωγό, κάτι που ισχύει και για τον Άιντεν ΜακΓκίντι, που επέστρεψε στις προπονήσεις και θα είναι διαθέσιμος.
Μπέρνλι:
Κανέναν νεότερο «πονοκέφαλο» δεν έχει ο Ντάικ, ο οποίος αναμένεται να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα με αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Άρσεναλ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Έβερτον: Χάουαρντ, Κόουλμαν, Στόουνς, Γιαγκέλκα, Μπέινς, Μπάρι, Λένον, ΜακΚάρθι, Όσμαν, Κονέ, Λουκάκου
Μπέρνλι: Χίτον, Τρίπιερ, Νταφ, Σέικελ, Μι, Μπόιντ, Άρφιλντ, Τζόουνς, Μπαρνς, Βόουκς, Ινγκς
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: