Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Μάντζιος: «Θα διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα»

Δύσκολο χαρακτήρισε ο Άκης Μάντζιος το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Ολυμπιακό στην κάμερα του Novasports, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του έχει καταφέρει να αλλάξει την εικόνα της.

Μάντζιος: «Θα διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα»
Για το εκτός έδρας παιχνίδι με του Λεβαδειακού με τον Ολυμπιακό αλλά και για τους στόχους της ομάδας του μίλησε ο Άκης Μάντζιος στην κάμερα των καναλιών Novasports.

Ο τεχνικός των Βοιωτών δήλωσε ότι η εικόνα της ομάδας του πλέον έχει αλλάξει, τονίζοντας ότι πέρα από τα θετικά αποτελέσματα, πλέον αποδίδει και καλό ποδόσφαιρο.

«Έχουμε καταφέρει να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας μας. Πέρα από τα αποτελέσματα, αποδίδουμε και καλό ποδόσφαιρο. Ο στόχος της σωτηρίας είναι πιο ξεκάθαρος. Πλέον εξαρτάται από μας το κατά πόσο θα τελειώσουμε την χρονιά μας θετικά», ήταν τα λόγια του 45χρονους που στη συνέχεια επισήμανε ότι κόντρα στον Ολυμπιακό, η ομάδα του έχει λίγες πιθανότητες, όμως θα διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

«Το παιχνίδι στο “Καραϊσκάκης” είναι δύσκολο. Οι πιθανότητες είναι υπέρ του Ολυμπιακού, όμως μπορούμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα. Θέλουμε να διατηρήσουμε θετική ψυχολογία και θα διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, τακτικά άριστος και να έχεις την τύχη με το μέρος σου. Είναι δύσκολο παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: